reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hahahaha Amalfi, nie mogę z Ciebie ;p
ja też mam tyłozgięcie :) i wiem, że to nie przeszkadza w zajściu

reklama
fifka
aerleda ja nadal nie wiem co to rodeo, probuje se wyobrazic i nie wiem
Kochana amalfi to może ja Ci napiszę ten kawał.

Spotykają się 3 przyjaciółki i oczywiście za jakiś czas ich rozmowa zeszła na temat seksu.
Jedna mówi: Ja to lubię klasyczną sprawdzoną pozycję, można się przytulać etc.
Druga mówi: Ja to lubię od tyłu jak mnie bierze mężczyzna, taki zwierzęcy seks!
Trzecia siedzi cicho, po chwili przyjaciółki pytają się jaką pozycję ona lubi.
Odpowiada: Ja lubię na rodeo. Przyjaciółki popatrzyły po sobie znacząca i pytają: A jaka to jest pozycja na rodeo?
- Pozycja na rodeo jest wtedy gdy dosiadam jak na jeźdźca faceta i po chwili mówię mu, że mam HIV, a potem przez kilka minut próbuje się utrzymać na wierzgającym facecie!

Czy już sobie wyobraziłaś jak to jest? Już bardziej dobitnie nie potrafię wytłumaczyć. Siedzisz na facecie i ujeżdżasz go dosłownie jak konia! Rzucasz się, skaczesz, wyginasz.... prościej już nie da rady tego przekazać....

donia mowisz ze ciezko nas nadrobic, nie jest ciezko, poprostu olej to co pisze aerleda i pojdzie ci szybciutko, ona pisze duzo ale glownie o seksie :-D, spokojnie opuszczaj to.....;-)
julieet no i czemu mnie sypiesz??????????????????????????????????????????????????????????????

zaszaleję, z drugim suwaczkiem
a pozycja na jeźdźca mnie daje 100% skuteczności (wiadomo o co chodzi ;) ) polecam, ale czy to dobra pozycja na robienie dzieci?

donia mowisz ze ciezko nas nadrobic, nie jest ciezko, poprostu olej to co pisze aerleda i pojdzie ci szybciutko, ona pisze duzo ale glownie o seksie :-D, spokojnie opuszczaj to.....;-)
julieet no i czemu mnie sypiesz??????????????????????????????????????????????????????????????
Spadaj nie wyżyty seksualnie kobieto! Twój powinien przez kolano Cię przełożyć i porządne manto spuścić za gadanie głupot.
Donia na amalfi nie zwracaj uwagę bo jej się przeciąga PMS!

reklama
To ja też mam kawał :D

Spotykają się trzy przyjaciółki. Jedna mówi:
-Słuchajcie jak uprawiam seks ze swoim Zbyszkiem to on w trakcie ma takie dziwne zimne jajka.
Na drugi dzień:
-Ty ja też sprawdziłam i mój Franek też ma takie zimnie!
Trzeciego dnia 3 przyjaciółka przychodzi kompletnie pobita!
- Co Ci się stało? - pytają przyjaciółki
- Bo słuchajcie, kochałam się ze swoim Bodziem i tak próbowałam pomacać jego jajka i w końcu się wkurzył... Pyta mnie "co ty wyrabiasz?" a ja na to "próbuje sprawdzić czy masz zimnie jajka bo Zbyszek i Franek mają takie podczas seksu"

:-D

Do góry