reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi dosiądź swojego to będziesz miała rodeo, jak mu powiesz, że w tv mecz leci, wtedy próbuj się utrzymać :-D
Pozycja sprzyjająca zajściu w ciążę to ponoć od tyłu, jakoś tak. Tak by przyciąganie ziemskie zadziałało w dół!!! XD
Poza tym julieet dobrze prawi! To znam, że Ci się czekolady nie chce. U mnie na odwrót, bardzo mi się dziś zachciało więc faceta zmolestowałam.

Magda idź się wyżyć na facecie! Gada nam tu ciągle o seksie, no wieeeeesz coooo..... :-p

Fifka no to dobrze, że się kończy będziesz mieć z głowy. I nie słuchaj tych małp (amalfi i magdy), dosiadywanie byka ruleezz!!!!!!! One nie wiedzą co tracą. Ja mam taki kosmiczny orgazm w tej pozycji, że potem nogi odmawiają mi posłuszeństwa:-D

Witam nową staraczkę Donię :-)
Ja na Twoim miejscu poszłabym w pt w 12 dc, może gin coś wtedy się dopatrzy. Masz rację, jak moja siostra mówi, przed ciążą trzeba ze sobą zrobić porządek potem starać się o fasolkę. ;-)

reklama
eh a mam taka nadzieję, że owulka się spóźni, tak ok 18 dc, bo wtedy luby przylatuje ;)
postaram się wybrać 12 dc, jeżeli pozwolicie to dam Wam znać jak poszło
i dziękuję za powitanie

Julieet ja też mam tyłozgięcie, ale gin mówił ze to w niczym nie przeszkadza. Jedynie jest przyczyną moich bolesnych @

Donia koniecznie dawaj znać!!

Donia ale wstawiłaś go w posta! Dodaj to samo ale w Ustawienia>edytuj sygnaturę wtedy będzie się pojawiał po każdym poście.

fifka to ja mam tylozgiecie, ale moze julieet tez ma heheheheheheehehheeheheheheeheh:-D
donia zostalam olana przez ciebie zapytalam iludniowe masz cykle??????????????????????????????????????
aerleda ja nadal nie wiem co to rodeo, probuje se wyobrazic i nie wiem

Matko... nie wiesz co to pozycja na "jeźdźca" ? Nie załamuj mnie.... on leży a ty na niego siadasz...

U mnie gin mowił ze to w niczym nie przeszkadza. Od taka moja uroda.

amalfi serdecznie przepraszam i nadrabiam, 28-29 dni, i zawsze faza lutealna 13-14, tak dużo się tu dzieje, że nie nadążam :), ale się wdrożę
fifka teraz dobrze?

reklama
Na jezdzca wiem ale na koniu, nie na byku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
donia no to 12dc powinnas isc na 100%, pecherzyk juz bedzie spory, tzn zakladam ze bedzie, bo jak nie.... to inna historia

Do góry