reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dobra już nie rozmawiajmy na takie tematy bo zaraz znów będzie ,że się zapędziłyśmy :-)

fifka a ktora sprzyja zapladnianiu:confused:??????????????????????????????????????????????????????????????
moze ja cos zle robie
magda kogo sie boisz????????????:-D

amalfi nikogo się nie boję, ale jak masz te pmsy czy inne pksy to wolę nie ryzykować :-D

amalfi ja słyszłam, że przez petting najlepiej, a już w ogóle bosko jak macie na sobie bieliznę ;-)
sorki za taki sarkazm ale czytam właśnie o dziewczynie której się okres spóźnia i myśli ,że przez petting zaszła ;-)

Hej dziewczyny, włączę się do Waszej dyskusji bo miło tu i śmiesznie. Ja co prawda nie o rodeo ale o moim cyklu. Staramy się już szmat czasu, alemój luby za granicą i ciężko nam się wstrzelić ;).
Teraz mam miesiąc na zajęcie się sobą, bo w tym miesiący na pewno się rozminiemy, i tak zdecydowałam, że wybiorę się do dobrego gina. Mam do Was pytanie, dzisiaj jest 9 dc i zastanawiam się kiedy wybrać się na potwierdzenie owulacji w piątek (12 dc) czy w poniedziałek (15 dc), dodam, że cykle mam regularne a owulacja między 12 a 15 dc.
To tyle tytułem przywitania ;)

ps, a jak się wkleja suwaczki? te które są przeznaczone do HTML?

A myslisz ze to niemozliwe???????????????????????????????????????????????? Ja czytalam cale zycie o kretynkach ktore zachodza bo wiatr zawial wlasnie w ich strone, wiec twoja historia to raczej pikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ci powiem ze moj PMS chyba dzis zmienil sie na PKS bo jeszcze sie z moim nie poklocilam narazie i nawet o dziwo na czekolade nie mam ochoty, a wrecz odrzuca mnie od niej, a to mi sie nie zdarzylo od ok 20 lat jeszcze!!!!!!!!!!!!!!:szok:

donia witaj! Jak napisalas o tym ze zajmiesz sie soba to sie przerazilam troche heheheheh.
Ja bym poszla 12dc na twoim miejscu ale zrob jak chcesz w sumie 15dc to tez dobry termin, ale nie wiem ile trwaja twoje cykle

Ostatnia edycja:
Donia, idź w 12dc, w 15dc może już być za późno :)
Amalfi, to dobry znak, że Ci się nie chce czekolady

Amalfi mówi się ze najlepsze pozycję są takie kiedy tułów jest na dole a pupa wyżej lub np klacyczna (ty na dole) Bo wtedy nasienie wnika głębiej i ma mniejszą drogę do pokonania. Reguły oczywiście nie ma.

donia też bym poszła 12,przy okazji zobaczysz jak tam twoje pęcherzyki. :-D A tak poza tym WITAM GORĄCO!!

reklama
julieet to dobry znak bo zaoszczedze i to by bylo na tyle hehehehehehheheh
Ale powiem ze dziwne tj przeciez zwykle od owulki juz polykalam pol opakowania czekolady w 3 sek
fifka ale to chyba zalezy czy sie ma prawidlowo ustawiona macice, ja mam tylozgiecie

Do góry