reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael chwilę mi zajęło dojście do obecnego stanu ale ta mała istotka dodaje mi sił i każda chwila spędzona z nią, a od dwóch dni odkąd zaczęli nam ją wyjmować z inkubatora to już wogóle jakaś nowa siła we mnie wstąpiła choć jestem wykończona.

magdalena mam nadzieję, że szybko jej to zejdzie jak tylko wyniki jej się poprawią. a Bartusiowi mam nadzieję, że i z oczka zejdzie.

macie ciotki kącik Małgosi tylko narazie taki goły jest ale to się zmieni tylko mama wymyśli jak i czym :-)

Zobacz załącznik 459116

reklama
Necia śliczne kolory ścian!! ja też myślałam o tej pościeli, którą ma Małgosia :-) jak tylko patrzy sie na zdjecie to juz widac jak tam czysciutko i pachnaco :-)

teraz reklamowali, ze jutro w dziendobry tvn bedzie poruszany temat ze ludzie przez intyernet daja ogloszenia, ze poszukuja rodzicow chrzestnych dla swoich dzieci :szok: to juz przechodzi wszelkie granice jak dla mnie :eek:

magdalena uwielbiam fiolet a przy okazji przy łóżku tak się ściana nie brudzi a bynajmniej mniej widać :cool2: a pościel tą akurat tatuś wybrał ;) jeszcze mam taką z fioletem i słoniami. Ale założyłam tą tatusiową bo biedny o 23 wczoraj jeszcze łóżeczko skręcał mając na 6 rano do pracy.

Miq ja cały czas choruję na te literki!!! Kiedyś też tu wam posyłałam link! ale cholernie drogie to jest i zawsze mi szkoda :-p ale nasza sypialnia tez jest do malowania więc kupie jak już ją odświeżymy :-)

no kosztują troszkę, ale jaki efekt, myślałam żeby samemu zrobić, ale nie mam wyrzynarki a kupować jej nie ma sensu

Neciuszka śliczne łóżeczko :) A ja byłam w mieście na zakupach, i teraz odpoczywam :) Dziś ma się pojawić @, i z tego powodu mam napady na słodkości :/ I jak nigdy kupiłam sobie sok pomidorowy :p

reklama
witam
my dzis dzien i jjutro z tatusiem bo ma wolne ;-)
ciezka noc dzis byla bo 3h spala i gadala przez sen a ja przez to co chwila sie budzilam i sprawdzalam lozeczko...
ale potem o 5 karmienie i spala 3h i robotnicy chalasu na robili poszlismy do tesciow zjadla i zasnela na 1h i potem wzielam ja na rece i do pokoju naszego i spala jeszcze 1h i w sumie znowu zjadla i spi ;-)

natkusia sliczny synus ;-)

necia sliczny kacik

miq sliczne literki ja kupilam na piance odrazu w calosci napis ;-) i taniej troszke bo 50zl za caly napis placilam;-)

ael twoj wiktorek to gadula ze hej ;-) niegniewam sie ;-) ja usypiam niunie 1-2h max trwa usypianie na noc w ciagy dnia sama pada ;-)

a kupilam chuste co pokazywalam dzis wieczorem powinien byc dhl ;-) najpozniej jutro rano ;-)

lalus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by nie bylo @

hej pyscek widziałam ze cykl ci sie skrócił trzymam kciuki na nowy cykl !!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry