reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No tak srednio, dopadaja mnie jakos w ciagu dnia, ale nie jakos mega.
Ja tez chce wolne! Chyba od poniedzialku tydzien wolnego biore, bo przeprowadzka i nie mam zamiaru sie przemeczac...

od kiedy ci sie zaczęły mdłości? big??
ja w pierwszej ciaży jak zrobiłam test ciazowy p o10dniach od terminu@ to mdłości przyszły tydzień później,wiec chyba 7tc ?
teraz nie wiem,czy będe mieć? może nie?? oby nie!!!!!

może dziś podskoczę do lekarza na betę.zobaczymy
spadam

oj kochana wspolczuje przeprowadzki ufff ja mam juz ja za soba. A ja bardzo bym chciala troszke popracowac juz nudzi mi sie siedzenie w domku. Ta rutyna rano sniadanko lubemu do pracy sama wypije kawke zjem sniadanko posprzatam w domku ugotuje obiad itp i tak codziennie. A kurcze kryzys tu z praca straszny sie zrobil od kwietnia sie dopiero zacznie walka zawsze poczatek roku tutaj jest straszny:-( dobrze ze mezus ma dobra prace i nie trzeba sie martwic o kazdy grosz

Zamienila bym sie z wami i z checia bym poszla za ktoras z was do pracy

No ja z jednej strony się cieszę z wolnego bo się lenić mogę :-) a z drugiej nie, bo niestety ale za wolne nie mam płacone.

Magenta to fakt... ja siedziałam w zasadzie bez pracy przez całe wakacje aż do września. No może jakąś prace miałam bo szykowałam scenografie do teatru, ale ile tego tam było... człowieka szlag trafia bez pracy... Ja to teraz po prostu jakaś przemęczona jestem... 8h z 20 dzieciaków takich 2-3 letnich... Nie powiem, kocham tą prace, ale hałas jest straszny, aż głowa puchnie...

no dokaldnie idzie dostac na glowe potem czlowiek nerwowy sie robi i wogole taki bez pluciowy troszke:wściekła/y: ja w domu siedze od polowy grudnia potem 2 tyg w polsce to jakos zlecilo byl urlop ale teraz juz mamy luty a ja nadal bez pracy chyba bede musiala nauczyc sie malowac itp i pojde do budowlanki hehe bo dla nich tu duzo pracy:-D a przy dzieiaczkach fajna praca ale fakt halas czasem nie do wytrzymania (moja mama byla przedszkolanka i ogolnie nauczycielka nauczania poczatkowego ) wiec czasem tez narzekala ale zawsze byla pogodna i kochala te dzieciaczki strasznie

Ja też je kocham :-D nawet jak mnie porządnie wkurzą. Przez tą pracę właśnie taka potrzeba dzidziusia we mnie się narodziła...

Tylko czasem strasznie hałasują, poza tym trzeba mieć ciągle oczy dookoła głowy, a takie skupienie też wykańcza. Jak wracam do domu to potrzebuje min. godzinę na dojście do siebie. Muszę usiąść i po prostu się wyciszyć.

Ha!A u mnie już w zasadzie koniec @, jeszcze tylko wizyta u gina i będą nowe staranka! Mój m to się doczekać nie moze kiedy znowu nabiorę takiej ochoty na seks :happy:

reklama
Do góry