reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta jak moge sie znow wypowiedziec na temat sluzu i moich obserwacji, to w trakcie plodnego sluzu ona raczej nie wystepuje, tj tylko poslizg dla armii, dopiero teraz bedziesz miala owulke, ja bym dzis na twoim miejscu przeleciala chlopa:tak:

A tak w ogole to witam i uciekam zaraz, ale wroce bo mam wolne

reklama
natalko a jak długie masz cykle ja mialam zawsze 26dniowe ale cykle sie wydłuzyły do 28 no i owulka tez sie przesuneła
jeszcxe w listopadzie mialam w 12dc a teraz mam pozniej

Hej

Magenta może to ból na owu, czasem się zdarza, że niektóre kobiety ból owulacyjny mogą czuć 2-3 dni później.

Fifka chyba szybko Ci zeszła @ czy mi się wydaje?

Witam również resztę dziewczyn :-)
Tak się dziś zastanawiałam dziś, że w sobotę koło 20 były te zawroty głowy, a tak 4-5 godzin później zaczęła się owulka, dziwny taki zbieg okoliczności.... Ale ból (o straszne dziwo!) przeszedł w tym samym dniu, tego późnego wieczora. Położyłam się spać jeszcze z lekkim bólem a rano nie było po nim śladu.

Ael no nareszcie wstałaś :-) ja dziś znowu się lenię, nie mam pomysłu na obiad, a od kilku dni mam smaka na ogórki kiszone :-D

magenta jak moge sie znow wypowiedziec na temat sluzu i moich obserwacji, to w trakcie plodnego sluzu ona raczej nie wystepuje, tj tylko poslizg dla armii, dopiero teraz bedziesz miala owulke, ja bym dzis na twoim miejscu przeleciala chlopa:tak:

Tak czy siak chlopa dzis dopadne bo wczoraj sie wymigal zmeczony po pracy byl:szok: moze i co pokickalam ale nic nie sprawdzam wiec moze to byc roznie

Kwiatuszku moje cykle sa co 28 dni co prawda ostatnio mialam jakis dziwny bo po 25 dniach przyszla @ i owulke tez mialam wczesniej. mozliwe ze to przez lot smolotem zmiana klimatu itp... Juz sama sie w tym wszystkim pogubilam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Nie no chyba musiałabym sobie ją wmówić i to baaardzo :-D
a my się wczoraj przytulaliśmy, cieszę się jak dziecko :-D bo już nie pamiętam kiedy to ostatnio robiliśmy :-D

Nie no chyba musiałabym sobie ją wmówić i to baaardzo :-D
a my się wczoraj przytulaliśmy, cieszę się jak dziecko :-D bo już nie pamiętam kiedy to ostatnio robiliśmy :-D
Mogę Ci przypomnieć bo wiem kiedy było ostatni raz :-D

Tak czy siak chlopa dzis dopadne bo wczoraj sie wymigal zmeczony po pracy byl:szok:
Ja tam i tak wykorzystuje faceta mimo zmęczenia. Przecież on w seksie pracować nie musi :-p

Ostatnia edycja:
witam AeIreda:-) moze i to byly bole po owulce juz sama nie wiem chyba sie rozprogramowalam ale szczerze to dzis mam ''chcice'' na mojego chlopa:-p

reklama
Do góry