reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam dziewczyny :) widzę, że mamy nową koleżankę :-) i ja witam serdecznie:) podczytałam, że większość idzie w tym cyklu do gina, ja też się dzisiaj zarejestrowałam na 15 lutego do nowego ginka, to będzie 12dc więc mam nadzieję wyjść stamtąd z konkretnymi wiadomościami :) też już się nie mogę doczekać :)
Jaga, to daj jutro koniecznie znać jak tam poszła wizyta! :-)

reklama
Hej lilly! Jak tam? Napisze jutro jak bylo;) trzymaj kciuki! i wiesz co? Wiesiek zadzialal!!!!! Juhuuuu :DDDD

hehe :) a widzisz!!! :D wiesiołek to wiesiołek, musi zadziałać :-) ja biorę go 2 cykl i aż się boję co to będzie :-p będę trzymać jutro kciukasy, tylko napisz na którą ten gin!! i który to będzie jutro Twój dzień cyklu?

Ja mam sluz i zawsze mialam ale tez kupie tego wiesiolka bo pewnie do polski za rok znow pojade, to tak na wszelki wypadek kupie.
Jak widac po lilou to sluz dziala cuda:tak:

Noooo! Ja po odstawieniu anty mialam suchoty, a tutaj 1 cykl i szok! Sie ciagnie! Heheheh
ja bylam w 12dc podejrzec pechola, mial 13mm, teraz ide zobaczyc co u niego, czy podrosl pekl itd.. Jutro 16dc :) bylo slisko, ale od wczoraj nie jest ;)

a jakie długie masz cykle jaga? ale skoro był śluzik i był pechol to może się uda i cosik tam zakwitnie :-) życzę Ci tego z całego serducha swego :-)

jaga moim zdaniem mogl peknac bo jutro juz 16dc i temu sluz ci sie zmienil. Daj znac jutro
lilly lilou w tym cyklu miala plodny sluz a wczesniej narzekala ze nie miala, wiec moze to byl powod ze jej sie nie udawalo

racja amalfi, bez śluzu ani rusz, choćby żołnierzyki nie wiem jak chciały, nie przetrwają w suchym klimacie :-p

reklama
no w;lasnie temu kupie tego wiesiolka bo jak sie jest stymulowanym to sluz zanika po jakims czasie, wiec lepiej dmuchac na zimne.
A ty co bedziesz badac u ginka teraz??? Wiadomo w polowie cyklu to podgladniesz pecherzyk, ale chcesz jakies skierowanie na badania??

Do góry