reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziewczyny... ja mam jeszcze takie doswiadczenie.... w ostatnim cyklu brałam i bromergon i clo i luteine.... okres spoznial mi sie 4 dni.... a luteina powinna wywolac..... robilam test wyszedl negaatywnie.... strasznmie bolaal mnie brzuch i pojawilo sie po 4 dniach plamienie..... nastepnego dnia bol byl straszny i pojawiło sie krwawienie jak podczas okresu. podczas jednego z siusian povzuam ze cos ze mnie wypadlo... to było cos dziwnego.... okres trwal krotko... bylam u lekarza opowiedzialam to i lekarz powiedziala ze prawdopodobnie to było wczesne poronienie.... ale nie wem dlatego? nie zdazyło sie zagniezdzic czy zostalo odrzucone? mialyscie kiedykolwiek podobny problem?

Odpowiem, ze się Amalfi JESZCZE nie udało...

Ja miałam jedno poronienie, ale już po zagnieżdżeniu (około 7-8 tydzień). Lekarz wtedy mówił, że to się zdarza... i jest zupełnie normalne. W zasadzie koło 50% ciąż kończy się poronieniem, a często kobieta nawet o tym nie wie (po prostu myśli ze okres się spóźnił, bądź był w terminie i niczego się nie domyślała)

Nie jesteśmy lekarzami więc ciężko powiedzieć, co to było u ciebie... Jeśli wyniki są w normie (a u ciebie z tego co widzę nie są) to nie ma czym się martwić. A Co do twojej sytuacji trzeba to leczyć i czekać aż się uda.

Fifka, ja właśnie chodzę prywatnie, bo na NFZ bym się nie doczekała na termin albo byłoby mi ciężko wstrzelić się w odpowiedni dzień cyklu ;)) uff.. jutro się okaże:))

rasta można gdybać czy było poronienie czy też nie...trza probować dalej, ja np.stwierdziłam,że pitole te starania,przestałam brać duphaston/luteinę bo chcialam troszkę schudnąc,bo przywaliłam kilka kg.:sorry: i własnie dziś sie okazało,że test pokazał II kreski:-)
byłam pewna na 100% że w ciązy być nie moge,bo skoro nie biorę prog. to nie ma bata.wrzuciłam na luz psychikę i się udało.

fifka,może jutro podejdę do rodzinnego by mi zrobił betę,po czym wystawi świstek,żem w ciaży i do gina chętnie sie wybiorę jak bedę 7-8 tc,wcześniej bez sensu,bo jeszcze guzik zobaczę

Lilou tu tez gratki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dawaj mi troche fluidkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To w takim razie pisz jak tam twoja Beta! Ah... Lilou dajesz nam wszystkim nadzieje na lepsze jutro!! Jesteś żywym przykładem na to, ze trzeba jednak wrzucić na luz i na nic nie czekać :-D Samo przyjdzie!! I dawaj fluidki bo my bardzo ich spragnione!!

A ja idę się zająć moim m :-) Rano się odezwę!

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jestem jeszcze przykladem na to że jak ma sie cykle 40 dniowe to też można zaciążyć:-)
spadam sie położyć,bo dziś miałam dzień pełen wrażeń,aż mnie łeb bolał:szok:

ciao

Do góry