Hejka :-) To znów ja ;-) z tym dołem, to fakt już mi lepiej, pewnie następna załamka będzie za tydzień i trochę jak się okaże że @ przylazła ale na razie nie będę o tym myśleć ;-)
A ja dostałam w tym tyg. nowiusieńki termometr i się cieszę jak dzieciok Chociaż bardziej się cieszę, że za tydzień robimy sobie z Moim Kochaniem wypad na zawody modelarskie żeby mnie tylko @ nie złapała :-( bo to dziś 20dc, a mnie już od kilku dni (.)(.) i brzuszek nawalają
Fifcia- i jak tam z psiakiem? :-)
Dagne- dziękuję i nie dziękuję zarazem (by nie zapeszać hi hi) ;-)
Lamia- dziękuję kochana :-* łapię fluidki, póki nimi dzielisz ;-) Masz rację dzisiaj troszkę lepiej :-) zobaczymy co to będzie dalej :-) na razie widzę, że u Ciebie już ostatni tydzień
Przykro mi z powodu koleżanki :-( Trzymam kciuk żeby wyzdrowiała :-) Kochana najlepsze co możesz dla niej zrobić, to być :-)
Neciuszka- kochana, nic nie szkodzi, że nie ślesz fluidków, za to masz wspaniałą córeczkę ( a propo’s jak się czujecie?) :-) <tulaski> :-)
Pyscku-a Ty jak tam? :-) Widzę, że się kurujesz
ja też ;-) zaciskam &&&& :-)
Natkusia- Dziękuję :-* fluidki pożeram łapczywie
i ja mam nadzieję, że się w końcu doczekam, jednocześnie cieszę się, że Wy nie musiałyście :-) To czasami nie do wytrzymania…odbiera kobiecość :-( Nooo zobaczymy co to będzie :-)
Iwasku- łlllooo ale masz kocurka pięknego
a jaki wzrok ma podejrzliwy ;-)
Atanku- a u Ciebie i Amelii co tam słychać?
A swoją droga gdzie
Ael się podziewa??? I co tam u
Fasolki słychać? :-)