reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No wiesz z ta chlamydia róznie bywa i ja tez robiłam wymaz i juz mam wyniki ale nie wiem co wyszło bo jeszcze nie odebrałam.
Mój gin twierdzi ze moze ona byc jedną z przyczyn i to tą najmniejszą powodującą poronienia ale nie jedyny i tylko w wypadku pojedynczego poronienia bo kilku juz na pewno nie. Wiec lepiej zrób wymaz i się przeleczcie to bedziesz spokojniejsza.

Wiesz ja tez chce bardzo ale natury i innych rzeczy nie przeskocze i staram się pomagac ze wszystkich stron jak moge naturze ale przede wszystkim podejsc do tego spokojnie i nie na siłe i juz, choc jesetem cholerykiem w gorącej wodzie kąpanym. Dzisiaj jednak wiem ,że wszystkiego nie można mieć od razu i czasem trzeba poczekac.
Pamiętaj,że bać się bedziesz juz zawsze i tego nie unikniesz....ale kto się dzis nie boi.....:):)

reklama
Soglam, Martoocha trzymam za Was kciuki bardzo mocno !! Uda Wam się i będziecie matkami ślicznych dzidziusiów !:tak:
To dobrze że Małgosia taka silna ! Szybko wyjdą do domku i będzie wszystko okej :)
Miq śliczny koszyczek :)

A ja właśnie zrobiłam mazurka, sałatkę szubę i zaraz biorę się za babeczki ! :-)

Necia kochana :*:*:*:* 3majcie się cieplutko:* na pewno wszystko skończy się dobrze :*

Martocha , ja właśnie skończyłam kilka dni temu kuracje na chlamydie :) dostalam ja i mój małż antybiotyk (po jednej podwójnej dawce) i od następnego dnia przyjmowałam tabletki dopochwowo co drugi dzień . Cała kuracja troche ponad 3 tygodnie , w między czasie miałam okres , dlatego teraz czekam do następnego i ide na powtórne badanie czy już wszystko ok. Jedyny objaw że dzieje się coś złego to zapalenie pęcherza - wtedy nie wiedziałam że może mieć to jakieś znaczenie...

a gdzie nasza Aelka się podziewa ??

Atanku , Fifka ale się zgrałyście z tymi chrzcinami :) super :) gratuluję :)

a tak co u reszty staraczek , ciężarówek słychać ?? :>

Sleepy- wrócę jak tylko będę mieć zielone światło na staranka. Wcześniej nie mogłam z Wami gadać, bo za dużo wspomnień i wszystkiego. Z resztą taka przerwa od forum zawsze dobrze robi..Już od poronienia mija 6 miesiąc, więc najwyższy czas na rozpoczęcie nowego rozdziału.. Trzymajcie dziewczyny kciuki za mnie :zawstydzona/y:.
Teraz już tylko ten test i tyle..leczenie tego ustrojstwa nie jest skomplikowane,więc nawet 'jeśli' to kopne choróbsko w dupę! :-D

Wiecie może co było powodem przedwczesnego porodu Neci? Co jej było? Czy to rzeczywiście problemy z drogami żółciowymi? Dobrze się czuje?

Necia, tak bardzo chciałabym ci pomóc i wesprzeć. Ale mamy Wielkanoc, czas cudu, walki, dacie radę

Fifka, powiem Ci, że też mi się tak jakoś zrobiło, bo jej pisałam, żeby wytrwała, bo tak jest :(

Martoocha odpoczynek od forum jest potrzebny....tu zapisane nasze sukcey i porażki i tyle wspomnień....eh
Ja już raczej nie bede stałym bywalcem forum ,bo starać się nie mam zamiaru tylko czekam co los przyniesie ale podgladac bede co tam u was:)

A cieszę się że ty masz takie pozytywne nastawienie i chęc działania bo to juz połowa sukcesu....:):)

Ostatnia edycja:
Ja któregoś dnia (jakieś 3 tyg temu) spędziłam parę godzin sam na sam z synkiem przyjaciół (miał 7 tygodni). Na początku było ciężko, a już potem nie chciałam się z nim rozstawać :-p. Od tamtej pory widok wózków czy brzuszków mnie nie rusza.. Raczek myślę sobie "o -fajny wózek, jaka to firma?' ;p ", albo "jaka śliczna dziewczyna, moja też pewnie będzie mieć taki kolor włosów", itd..
Np. strasznie mi sie spodobały wóżki i akcesoria Stokke ;p Jejciu..jak ja się nie mogę doczekać mojej kruszynki:-D

dziewczyny, zobaczcie jak Neciuszka nas wszystkich znow zlaczyla...
napisala na FB wiec podejrzewam, ze jest juz lepiej i bedzie tak z dnia na dzien, wiec nie ma co sie martwic...oczywiscie za Malgosie zaciskamy kciukasy niech rosnie szybciutko i wraca z mamusia do domku!
ale zwazcie na to ile a`propos tego odezwalo sie dziewczyn, ktorych dawno nie bylo...i za to tez podziekujmy Neci, za zcalenie znow tego forum...
apel do dziewczyn staraczek, odzywajcie sie czesciej...Olcia, martocha, Sog, Pyscek, Kwiatuszeq, Danao, Truskawcia...
na pewno wszystkie bedziemy szczesliwymi mamusiami i ja w to gleboko wierze!!

a tak poza tym to :
Wesołych Świąt moje kochane,
abyście spędziły je w cieple rodzinnym pełnym uśmiechu i miłości.
Mokrego dyngusa !

buziaki dla was wszystkich kochane :*:*
wielkanoc.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny kochane..
ja życzę Wam wspaniałych, pogodnych Świąt.. wypełnionych uśmiechem, szczęściem, miłością, oraz przyjaźnią. Cieszmy się życiem, zdrowiem, bliskimi oraz samymi sobą..
:*

P.S będę się częsciej pojawiać ;) Już teraz będzie coraz częściej :D Jeszcze będziecie miały mnie dosyć !

Do góry