reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

kwiatuszek: to współczuję, wlacz z tym bo w ciąży to jest totalna maskara, a próbowałaś jeść codziennie 3-4 łyzki jogurtu naturalnego + 3-4 łyżki płatków owsianych zalanych odrobiną wrzątku niech tak chwile postoi i zmieszać z ogurtem i zjeść można też dodać ze 2-3 śliwki suszone?? mi to troche poagało ale mój żołądek się szybko przyzwyczaja i musze3 co chwile cos nowego szukać. a ja lecze sie na zaparcia juz z 10 lat

reklama
Lamiav: mi pomaga kawa. Teraz taka słabiutka jedna rano, ale działa cuda;) i przestań się stresować! Ciocia sleepy zapewnia, że nie umrzesz przy porodzie:)

na mnie kawa nie działa, moge pić i pić, :-) dlatego znowu przeszłam na jedzenie na parze, trzeba bylo tak całą ciąże jesć ale byłam leniwa i chciało mi sie innych dań, a teraz zamierzam tak ciągnąć aż do końca roku, zobaczymy czy wytrzymam
wiesz co coraz częściej mnie dopadają czarne scenariusze porodowe i mam pietra ja się tak boję bólu ze na samą mysl juz mnie cos boli

lamiav, twoje dziecię ułożone do porodu jak należy głową w dół? Pamiętam że któraś się jeszcze martwił, ale nie pamiętam która.. A co to jedzenia.. Skoro ci pomaga taka kuracja to walcz.. Lekarz nic ci nie mówi? Może można coś z tym zrobić, bo krew to już nieciekawy objaw moim zdaniem..

Kwiatuszek trzymam &&&&&&&&&&&&&&!

Fasolcia księżniczkę masz śliczna! I wcale nie widać żeby Malutka była takim wcześniakiem :-) buziaki dla Was :*

Ael teściora robiłaś? Biedny Wiktor po tym szczepieniu.. Ciocia śle buziaki :*

Sleepy jestem z Ciebie mega dumna! Zakupy super ;-):-D

Fifka eee to masz szczęścia, ze Konrad dobrze przeżył szczepionkę, dzielny chłop! :-)

I nie wiem co komu jeszcze.. zapomniałam :sorry2:

Aaaa Lamiav Ty to masz historię z tymi hemoroidami :szok: o czymś takim nie słyszałam..

Przyznam się, że też jestem bardziej skłonna do gruszki :zawstydzona/y: z tą fridą to o to Wam chodzi: Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry (2185629496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do tego trzeba mieć filtry Filtry Frida - filterki do aspiratora do noska (2193638606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze FRIDA spray do nosa SÓL WODA MORSKA 280 dawek (2195722289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Hmm drogi interes :-p a taki jeden filtr to na ile starcza?

idę robić naleśniki mmmmmmmmmmmmmmmm.. :-p

slyp: no miesiąc temu była pupką ułożona, w się zastanawiam czy się przesunęła, tak mi się wydaje jakby główka była w dole ale nie wiem jak to rozpoznać, bo ona nadal sie strasznie rozpycha i nie wiem czy sie przemieszcza jeszcze czy nie,mam nadzieje ze zrobi mi w srode usg bo mam wizyte, tyle ze bez kolejki to nie wiem jak to bedzie.

lekarz dawał mi czopki i jakiś syrop, ale nic nie pomogło, a ta krew to jakos tak 2 raz mam, a pierwszy to już dawno było

natkusia: ja zakupiłam juz wczesniej gruszkę, i zobacze czy sie przyda, ale w aptekach są jakis tanie aspirtory i nie wychodzi to tak drogo

Lamiav: wiesz co.. moja mam tez ma hemoroidy jak smok i doraźnie na ból pomagał jej.. czopek z surowego ziemniaka... Ja wiem jak to brzmi..

Natkusia: a dziękuję;) i dawaj naleśnika:cool2:

reklama
Ale ten aspirator lepiej kup w aptece po co za wysylke bedziesz płacic ja za swój w aptece dałam niecałe 17zł a tu ponad 20 kosztuje no znaczy na allegro.

Do góry