kwiatuszek: to współczuję, wlacz z tym bo w ciąży to jest totalna maskara, a próbowałaś jeść codziennie 3-4 łyzki jogurtu naturalnego + 3-4 łyżki płatków owsianych zalanych odrobiną wrzątku niech tak chwile postoi i zmieszać z ogurtem i zjeść można też dodać ze 2-3 śliwki suszone?? mi to troche poagało ale mój żołądek się szybko przyzwyczaja i musze3 co chwile cos nowego szukać. a ja lecze sie na zaparcia juz z 10 lat
reklama
sleepyhead9996
Fanka BB :)
Lamiav: mi pomaga kawa. Teraz taka słabiutka jedna rano, ale działa cuda
i przestań się stresować! Ciocia sleepy zapewnia, że nie umrzesz przy porodzie
na mnie kawa nie działa, moge pić i pić, :-) dlatego znowu przeszłam na jedzenie na parze, trzeba bylo tak całą ciąże jesć ale byłam leniwa i chciało mi sie innych dań, a teraz zamierzam tak ciągnąć aż do końca roku, zobaczymy czy wytrzymam
wiesz co coraz częściej mnie dopadają czarne scenariusze porodowe i mam pietra ja się tak boję bólu ze na samą mysl juz mnie cos boli
wiesz co coraz częściej mnie dopadają czarne scenariusze porodowe i mam pietra ja się tak boję bólu ze na samą mysl juz mnie cos boli
kwiatuszekq20
mnie pomaga maslanka truskawkowa i staram sie pic herbatki regulujace prace jelit
sleepyhead9996
lamiav, twoje dziecię ułożone do porodu jak należy głową w dół? Pamiętam że któraś się jeszcze martwił, ale nie pamiętam która.. A co to jedzenia.. Skoro ci pomaga taka kuracja to walcz.. Lekarz nic ci nie mówi? Może można coś z tym zrobić, bo krew to już nieciekawy objaw moim zdaniem..
Kwiatuszek trzymam &&&&&&&&&&&&&&!
Fasolcia księżniczkę masz śliczna! I wcale nie widać żeby Malutka była takim wcześniakiem :-) buziaki dla Was :*
Ael teściora robiłaś? Biedny Wiktor po tym szczepieniu.. Ciocia śle buziaki :*
Sleepy jestem z Ciebie mega dumna! Zakupy super ;-)
Fifka eee to masz szczęścia, ze Konrad dobrze przeżył szczepionkę, dzielny chłop! :-)
I nie wiem co komu jeszcze.. zapomniałam
Aaaa Lamiav Ty to masz historię z tymi hemoroidami
o czymś takim nie słyszałam..
Przyznam się, że też jestem bardziej skłonna do gruszki
z tą fridą to o to Wam chodzi: Frida aspirator do noska dla niemowląt + filtry (2185629496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do tego trzeba mieć filtry Filtry Frida - filterki do aspiratora do noska (2193638606) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze FRIDA spray do nosa SÓL WODA MORSKA 280 dawek (2195722289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Hmm drogi interes
a taki jeden filtr to na ile starcza?
idę robić naleśniki mmmmmmmmmmmmmmmm..
Fasolcia księżniczkę masz śliczna! I wcale nie widać żeby Malutka była takim wcześniakiem :-) buziaki dla Was :*
Ael teściora robiłaś? Biedny Wiktor po tym szczepieniu.. Ciocia śle buziaki :*
Sleepy jestem z Ciebie mega dumna! Zakupy super ;-)

Fifka eee to masz szczęścia, ze Konrad dobrze przeżył szczepionkę, dzielny chłop! :-)
I nie wiem co komu jeszcze.. zapomniałam

Aaaa Lamiav Ty to masz historię z tymi hemoroidami

Przyznam się, że też jestem bardziej skłonna do gruszki

idę robić naleśniki mmmmmmmmmmmmmmmm..

slyp: no miesiąc temu była pupką ułożona, w się zastanawiam czy się przesunęła, tak mi się wydaje jakby główka była w dole ale nie wiem jak to rozpoznać, bo ona nadal sie strasznie rozpycha i nie wiem czy sie przemieszcza jeszcze czy nie,mam nadzieje ze zrobi mi w srode usg bo mam wizyte, tyle ze bez kolejki to nie wiem jak to bedzie.
lekarz dawał mi czopki i jakiś syrop, ale nic nie pomogło, a ta krew to jakos tak 2 raz mam, a pierwszy to już dawno było
natkusia: ja zakupiłam juz wczesniej gruszkę, i zobacze czy sie przyda, ale w aptekach są jakis tanie aspirtory i nie wychodzi to tak drogo
lekarz dawał mi czopki i jakiś syrop, ale nic nie pomogło, a ta krew to jakos tak 2 raz mam, a pierwszy to już dawno było
natkusia: ja zakupiłam juz wczesniej gruszkę, i zobacze czy sie przyda, ale w aptekach są jakis tanie aspirtory i nie wychodzi to tak drogo
sleepyhead9996
Lamiav: wiesz co.. moja mam tez ma hemoroidy jak smok i doraźnie na ból pomagał jej.. czopek z surowego ziemniaka... Ja wiem jak to brzmi..
Natkusia: a dziękuję
i dawaj naleśnika
Natkusia: a dziękuję

reklama
M
mineralnakocica
Gość
Ale ten aspirator lepiej kup w aptece po co za wysylke bedziesz płacic ja za swój w aptece dałam niecałe 17zł a tu ponad 20 kosztuje no znaczy na allegro.
Podziel się: