reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan teoretycznie karmiąc piersią nie powinno się dopajać dziecka, ale ja Konrada oszukuje butelką z wodą z glukozą albo herbatką koperkową :tak:

reklama
niechcemy calego umeblowania kupowac bo za oko niewiem niecaly rok bedzie kasa na kupno mieszkania z podizału majatku wiec nie bedziemyu kupowac bo mieszkanie chcemy cale remontowac i nowe meble kupowac wiec nie oplaca nam sie ale napewno sobie jakos zorganizujemy zycie

I to jest najważniejsze, miłość :-)
Ze wszystkim innym dacie radę :-)
Poszukajcie w ogłoszeniach lokalnych ofert mebli, bo autentycznie ludzie wystawiają owszem używane ale czasem można znaleźć komplet w idealnym stanie za grosze.

Hej dziewczyny :)

Jestem nie do życia ! ;p Powiem Wam że chciałam trochę posiedzieć na listopadówkach ale tam cały czas dziewczyny gadają o poronieniach. Strasznie dużo tam dziewczyn które wcześniej poroniły a ja się denerwuje jak to czytam i się nakręcam. Wiem że to je boli no bo jest to okropna rzecz stracić dziecko. Ale ja nie chce chyba o tym mysleć.

Gocha takie nakręcanie się Ci zaszkodzi jak będziesz się tym tak bardzo przejmować. Jeśli chcesz siedź u nas, a po 12 tygodniu wrócisz na drugi wątek :-)

Aaa zapomniałam mamuśki napisać, która ma Kaufland u siebie, można dostać tam fajne chusteczki nawilżone z twardym plastikowym pudełkiem za niecałe 6 zł. Nam się pudełko sprawdza, jest szczelne, chusteczki nie wysychają i mają wygodne otwarcie, się nazywają Wickies.

fifka: a nie leczysz teraz jakoś tych hemoroidów ?

Ael: ja mam kaufland, ale nie mam jak pojechać moze rodziców jutro poprosze, a w jakim dziale to pudełko leży , bo nie wie mjak im wytłumaczę

slep
: tu masz artykuł jak wyczuć czy dziecko jest główką do dołu a nawet są jakieś porady jak pomóc dziecku sie przekręcic
Przygotuj się do porodu - Poród i po porodzie - Jestem w ciąży - Onet Dziecko

Ostatnia edycja:
Ael: ja mam kaufland, ale nie mam jak pojechać moze rodziców jutro poprosze, a w jakim dziale to pudełko leży , bo nie wie mjak im wytłumaczę

Te pudełka i chusteczki są w dziale dziecięcym, tak gdzie są mleka modyfikowane, słoiczki, kosmetyki dla dzieci, pampersy.

a moge wam dac zdjecie fajne tylko troszke mojego cycka widac co wy na to ?

Cycka zamaż w programie :-)

ale wtedy nie bedzie widac jak amelka trzyma cyca by jej nikt go nie zabral ;-) a az tak duzo go niema na innym zdjeciu gdy glaszcze cycka to jest caly cyc ale na tym to tylko kawaleczek ;-) najwyzej usune szybko ;-) chyba sie nie zgorszycie ;-)
Zobacz załącznik 447599

Atan śliczną masz córeczkę !!
Ael przecież że Was nie opuszczę !! A tam będę czasem wpadać ale omijać wątki o poronieniach ! Boję się tego dlatego wolę nie czytać.

reklama
gocha powiem ci jedno ja cala ciaze mowilam ze bedzie dobrze wiadomo gdzies podswiadomie sie balam ale widzisz jak dobrze myslisz to wszystko jest dobrze ;-) i bedzie ja ci to mowie cuje w kosciach ;-) i trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a ja na marcówki i lutówki bo bylam na pograniczu ;-) to zaczelam wchodzic pod koniec ciazy bardziej ;-) zeby ominac te wszystkie straszne opowiesci i bajaczki i panikary ;-)

a dziekuje ;-) teraz zasnela ;-)po cycku a wczoraj to nie chciala no ja neiwiem co wczoraj byl za dzien... straszny... wogle w dzien nie chciala spac max 1,5h... i 3 drzemki po 20 minut.. nic nie moglam zrobic sniadanie jadlam o 14tej .. a obiadokolacje o 19tej ..

Do góry