reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aj...No to teraz to nie... chcemy by Konrad podrósł...

Ael on odmawia wszystkiego co nie jest moim mlekiem... Jak jest słodkie to weźmie pare łyków i koniec... nawet jak mu dałam kiedyś swoje mleko z butki to bardziej durnia kleił niż jadł... a jak w końcu zjadł większą część zaraz chciał cyca. Ja go na razie staram przyzwyczaić ogólnie do butelki w razie jakbym pokarm straciła... A co do dosładzania może masz rację... trzeba będzie sobie to przemyśleć...

reklama
Kwiatuszek: Masz rację. Nie nakręcaj się bo już i tak nic nie zmienisz. Albo fasola jest albo jeszcze się czai z przyjściem, co ma być to będzie. Niemniej kciuki ściskam z całych sił;) A psiaki masz słodkie:)

Miq: ubranka mam jakieś tam kupione. Mam taki zestaw: GEORGE pajacyki 3szt pajace 3pack 50 3 kolory!! (2202370327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeden ten zółty, jeden niebieski w różnych rozmiarach. Jakieś tam body. Generalnie sporo ciuszków mam, bo prawie pół kartonu takiego sporego, ale większość w dużych rozmiarach pokupowane na noworocznych wyprzedażach;P Myślę, że to co mam wystarczy a dokupie po urodzeniu to czego będę najwięcej używać a będzie brakować...
A bajki.. Ja mam pościągane po francusku bajki. Chce mu puszczać do snu i zobaczymy czy coś z tego będzie(co ze mnei za matka, eksperymentuje z dizeckiem, nie chce karmić piersią, boi się fridy;) ) Sama mam hopla na pkt tego języka ale akcentu już nigdy nie będę mieć idealnego..

Fifka: dzięki. Poczekaj aż ja ją dostanę, bo teraz nawet nie wiem czy jest na kabel czy na baterię o jej rozmiarach już nie wspominając. Liczę się z tym, że ew. ją oddam jeżeli to będzie taka lampka do breloczka;)

Ael: fajna, fajna.. Muszę zobaczyć jakieś na żywo bo tak przez neta nie mogę się zdecydować na nic:/

Fasola: piękna mała dama!:) Ile już waży? Długo jeszcze zanim wyjdziecie razem?:)

Eeee to to nie jest z Tobą tak źle, to masz dużo, dzidzia goła nie będzie:tak:
a Ty jaką będziesz matką? najlepszą dla swojego dziecka!

Fasolka, Łucja cudna :) mała śpiąca królewna :D a jak Ty żyjesz? jak samopoczucie?

Kwiatuszku
słodziachne te Wasze psiunie :)

Fifka ja też bym uważała z tą glukozą... wiesz, żeby się nie okazało, że potem warzywka będą feee :) Julia też na początku nie chciała pić nic innego niż mleko, ani woda ani herbatki nie wchodziły w grę... ale proponowałam jej te herbatki po kilka razy dziennie, czasem na głodniaka, aż się kobitka przekonała i teraz pije z miłą chęcią wszystko :)

Ael a Ty jakiej formy dajesz słoiczki Wiktorowi? no i czy dajesz już częściej to z mięskiem? ja byłam ostatnio w rossmanie i tam mięsko jest po 5 miesiącu w tych wszystkich słoiczkach polskich firm, a słoiczki babydream mają mięsko już po 4 miesiącu.... i się tak zastanawiam, czy dać jej już jakieś mięsko czy nie...?

reklama

Babooo! :szok:

Usuwasz zdjęcie z postów w następujący sposób:
- te zdjęcia które są wklejone w post, wchodzisz w edycje i normalnie kasujesz jak literki tak.
- te zdjęcia które są załączone dodatkowo, klikasz w edycje, potem w zaawansowaną edycję, przełączy Cię do osobnej edycji, pod polem edycji masz "Zarządzaj załącznikami". Włączy się okienko, gdzie z góry będą pokazane dotychczasowe załadowane zdjęcia, a niżej zdjęcie z wybranego postu. W prawym górnym rogu tego zdjęcia po najechaniu na zdjęcie, powinna się pokazać malutka ikonka krzyżyka czarnego, czyli usuniecie, klikasz krzyżyk, dajesz ok, załącznik znika, potwierdzasz zmianę w poście, zdjęcia już nie ma.

Sleepy powiem Ci ja widzialam na żywo karuzelę FP RainForest co ma Fifka, jest naprawdę duża i efektowna, moim zdaniem karuzele z FP można w ciemno kupować.

Do góry