reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Natka ja mam taki wózek

014b156f47c5a18f5c4fd47840612015.JPG

Jest ciężki to fakt, ale to na razie jedyny minus tego. Nie muszę kupować moskitiery i folii przeciwdeszczowej bo to jest wszyte w gondole i dyskretnie schowane w zapinane kieszonki.
No i stelaż jest zawieszony na skórzanych pasach, więc nie trzęsie tak młodym jak jedziemy po kostce brukowej.
Chcemy koła tylko wymienić, bo dostaliśmy używany i koła są zdrowo zjechane, poza tym łożyska już w kołach się pokrzywiły.

reklama
Lamia ja używałam na początku tylko kosmetyków z NIVEA BABY, płyn do mycia ciała i główki, oliwka i krem na mróz i słoneczko jak wychodzimy na spacerki żeby buzię posmarować, do pupy sudocrem. Ale niestety ta NIVEA coś nie służyła więc szybko zmieniliśmy na kosmetyki BALNEUM (do kupienia w aptece) byłam bardzo zadowolona ale teraz spróbowaliśmy płynu do mycia ciała i główki oraz oliwki z HIPP'a i są rewelacyjne! Ślicznie pachną i nic się Bartusiowi nie dzieje :-)

O matko, nie cierpię tych 3 kołowych wózków.... Jak dla mnie są zbyt niebezpieczne i wywrotne... No chyba ze ktoś jeżdzi zawsze po równych chodnikach...

Ael
jak tak patrze bo nasze wózki są identyczne... niby różne firmy ale pod ten sam kopyt robione.

Fifcia ale Twój taco wydaje się taki jednak delikatniejszy, bo mój Ring to masywne bydle :-), no ale mam pewność, że mały w tym wózku jest bezpieczny :-)
Kochana sprawdź majla i odpisz w majlu co myślisz o tym co Ci wysłałam.

Ael może i wygląda na lżejszy, ale czy jest lżejszy to nie wiem :-D Ja przy wejść do domu mam 4 schodki to nieźle muszę się nagimnastykować żeby go wnieść (łatwiej jest nim wjechać) :-D

Idę lukać! :tak:

Fifeczko a ile Twój wózek waży, bo mój prawie 20 kg a plus mały, plus śpiworek ewentualnie kocyk, zakupy. No trochę targania jest.
Jak znowu będzie chłodniej a coś po ociepleniu ma być ochłodzenie, to wypiorę cały materiał zewnętrzny wózka i poprasuje bo teraz wygląda jakby było go za dużo i się robi obszerny momentami.

reklama
Ael, Fifka ja mam taki jak wasze tylko jeszcze innego producenta :-)

Ael chyba mi sprzedałaś wirusiwo swoje :-p

Kurna to zabawne przestaje być w piątek się zbijaliśmy że wypłaty nie ma bo ja się nastawiłam na zamawianie pościeli, ale nadal jej nie ma :baffled:

Do góry