reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kim...wez sie nie wyglupiaj i porownaj! 421498_383056701724021_100000590835717_1301363_1316391564_n.jpgMakeup-Tips-From-Kim-Kardashian-12.jpg

a tak poza tym to dawaj zdjecia malego i nie gadaj!

najbardziej podoba mi sie zdjecie jak sie podsmiewa z mamuski :-) dobrze, ze robicie Wiktorkowi duzo zdjec, bedzie mial fajne pamiatki:tak: ciekawe czy cie kiedys opitoli za to, ze wrzucasz tu jego zdjecia bez zezwolenia:-D

no i wiadomo co tam u Fasoli?

Milia a @ nie ma, testu nie robiłam bo fasolki na pewno tez nie ma... Gin w marcu ok 15... Wydaje mi sie ze brak @ spowodowany szybka utrata wagi... Jestem ciekawa co mi powie... A u Ciebie co słychać???

reklama
Mój M powiedział mi ostatnio że jak juz zamieszkamy razem a kiedys stałoby sie cos ze trza by sie wyprowadzić to on wszedzie za mna pojdzie co kolwiek by sie nie działo .

Wtrącę trzy grosze. Bardzo ładnie z jego strony, ale wiedz, że to bardzo obciążające dla ciebie będzie. Bo to nadal rodzice i on będzie stał między młotem a kowadłem. Nie życzę Ci takiej sytuacji. I pamiętaj, Wy jesteście rodziną i ona/oni nic do Was nie mają i macie mieć własne zasady, a nie ich, bo razem mieszkacie. Kompromis, ok, ale nie ślepa zgoda.

dobra laski moj foch za olewanie mnie wczoraj i dziś na bok

Fasolka jest w szpitalu zaczęły jej cieknąć wody dostała kroplówkę i biedna cała się trzęsie

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Oby było dobrze

Hejo kobiałki:)
Fasolko &&&&&&&& Trzymaj się kochana!

Mieliśmy dzisiaj wizytę u ortopedy. Niunio ma wszystko z bioderkami ok. Zdziwiło mnie tylko stwierdzenie o tym aby usztywniać małemu kciuk aby nie zwijał go w piąstkę... Odkąd pamiętam maluszki często trzymają piąstki no ale może to jakieś nowum.
Słyszałyście o tym?
Iguś spał dzisiaj całą noc od 19:30 do 9 :D Wyspaliśmy się dzisiaj :-) Cały dzień też prawie śpi więc obawiam się o dzisiejszą nockę ale zobaczymy.

Kciuk? Przecież dzieci nie mają na początku przeciwstawnego kciuka :szok: jakie bandażowanie?? jakie usztywnianie?? To mija z wiekiem, jak odruchy noworodkowe.... nie wyrażę się o ortopedzie.

Spał bez przerwy na karmienie?

Do góry