reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
oj się nie czepiam, dziś muszę męża zbałamucić bo mam kosmate myśli :-p hahaha
smacznego :*

jak coś jestem pod tele wejdę później na forum lecę obiadek ugotować ...

Atanku jestem z Tobą :*:*:*

Ostatnia edycja:
melduje ze czysta i wychodze do szpitala ;-) buziaki ;* moja ordynator noworodkowego ma dzis zmiane wiec sie spotkamy ;-)papa ;*

oj się nie czepiam, dziś muszę męża zbałamucić bo mam kosmate myśli :-p hahaha
smacznego :*

I to ja jestem zboczona! Oż Tyyy Pyscolku!

melduje ze czysta i wychodze do szpitala ;-) buziaki ;* moja ordynator noworodkowego ma dzis zmiane wiec sie spotkamy ;-)papa ;*

Żabo czekam na telefony, smsy!!! Trzymaj się :****

Hejo! A ja zdyyycham!!!!!!!!!!! Mam gorączkę, z nosa leci jak z kranu a gardło nie pozwala mi nawet nic przełknąć... :-( czuję się już tak od wczoraj wieczora!

Ael nie odpisałam już bo spałam :-p padłam jak mucha, wzięłam panadol podczas karmienia, (wtedy nie zdążył dojść jeszcze do mleka) a było to o 23.30 a młody na moje szczęście do następnego karmienia obudził się dopiero o 4 rano. Czułam się trochę lepiej rano a teraz jest to samo. Co do temp to pożyczyliśmy termometr od kuzyna taki bezdotykowy i jednak młody miał stan podgorączkowy. Dałam mu czopek i dosłownie za 10 min zasnął i spał tak jak pisałam wyżej. Dzisiaj rano znów mierzyłam mu temp i na czole termometr pokazywał 37,5 a w uchu 36,6 :baffled: więc zadzwoniliśmy do przychodni i kazała przyjechać sprawdzić, pojechaliśmy i na szczęście gorączki nie ma i zdrowy jak ryba więc wczorajsza gorączka to reakcja na szczepienie tylko mam na niego nie chuchać i nie całować go. Mąż zresztą też bo tak samo chory :baffled: a jeszcze pani doktor nam powiedziała, że jak na tą płatną szczepionkę zareagował takim stanem podgorączkowym więc z tą refundowaną mogłoby być gorzej :baffled:

Teraz Bartuś słodko śpi a ja wariuje...

reklama
nosz kufa...moj to tez jednak bezmozg jest...dzis ma wolne od pracy, bo wczoraj dlugo jezdzil, wiec dzis zrobil sobie przymusowe wolne...
wiec ja myslalam, ze pobedzie troche ze mna, bo przeciez ja siedze w domu, pisze ta prace i nawet nie mam samochodu, zeby gdzies pojechac...
no ale on mial pilna sprawe, musial cos zalatwic, wiec spoko powiedzialam, za niedlugo przyjedzie to moze pojedziemy razem na zakupy, ugotujemy obiad itd. ni.ch.u.ja...
napisalam mu sms, zeby sie spieszyl, bo musimy do sklepu podjechac...to mi nic nie odpisal...
wiec ja dzwonie, po 3h do niego i pytam gdzie on a on mi mowi, ze siedzi sobie u siostry i potem jeszcze gdzies musi pojechac...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nosz ja pierd...
ja tu siedze i czekam jak ten debil a ten se siedzi u siostry...
ma-sa-kra!:angry:

Do góry