reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Miq rozchuśtać Ci nogę ? :-D
buahahhahhaahhah uamrałam aahahhahah co za tekst
a propo sutów myślisz, że urosną i wypełnią tę wolną przestrzeń? ;-) zdjęcia pokazywała nie bedęhyhyhhhy
najpierw musze michalowi powiedziec ale jem wlasnie bulke ;-)
pospiesz się z tą bułką bo my się tu denerwujemy ;-)

Na moim projekcie
http://www.dobredomy.pl/projekt/gwiazdkaII
pomieszczenie 1/6 i 1/7 to będzie jedno i będzie to łazienka od strony klatki pomniejszona bo tam bedzie przejście do garażu
nie będzie tej wypustki z oknami w jadalni, tylko cały dom zostanie poszerzony o tę szerokość.Na górze zostanie przerobiona łazienka, tak, zeby obok klatki było dojście do pomieszczenia nad garażem, a tam będzie normalne okno zamiast dachowych i moja osobista siłownia. Na pralnie i kotłownie będzie przerobiony garaż od strony podwórka

Ostatnia edycja:
melduje ze ide sie wykapac a potem bede reszte pakowac i zmywac sie do szpitala ;-) buziaczki :*
mam nadzieje ze uda sie dzis zobaczyc Amelke ;-) a nie ze bede tam lezec i lezec...

Fasolcia chodź przytulę CIę mocno abyś nie płakusiała
Atanek kochanie zostaw wszystko i leć już rodzić ... bo ja już zaczarowałam Amelkę i zaraz wyjdzie :laugh2:

buahahhahhaahhah uamrałam aahahhahah co za tekst
a propo sutów myślisz, że urosną i wypełnią tę wolną przestrzeń? ;-) zdjęcia pokazywała nie bedęhyhyhhhy

Cóż przebywanie z moim Pawłem wyostrzyło mój humor XD
A co do sutków - POKAAA ZDJĘCIEEE! :p
Wypełnią, piersi są dużo pełniejsze, przez mleko, dziecko ciągnie całą otoczkę nie samego sutka, więc zasysając Twojego sutka w osłonkę, ta wypełni jej powierzchnię.

no patrzcie ją jaka pyskata he he aż mnie zatkało:-D

A sooo, towarzystwo trzeba czasem ustawić :-D

Fasola trzasnę Cię za to ryczenie! Uspokój się matka, trzymaj poziom jakiś :-)

Baby wy na Atanka nie krzyczcie! A nie pamiętacie co ja robiłam, jak mi wody odeszły? Miałam mokre włosy i sobie fruz układałam i nie wyszłabym z domu gdybym nie wyprostowała włosów do końca XD
Więc ja Atanka rozumiem, niech je bułkę w spokoju :-)

ATANKU POWODZENIA KOCHANA!!!!! Będe oddychała razem z TObą ;)

Fasolko tulę..nie stresuj się bo dzidzia też się denerwuje:****

reklama
Do góry