reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mila a no bo to tak

po 1 mój osobisty mąż mnie przeleciał a ja niewyżyta ostatnio :-D
po 2 pozmywał i posprzątał kuchnię
po 3 dziś mnie mamusia nie wnerwiła
po 4 znajoma co na all sprzedaje różne rzeczy dziecięce i kupiłam u niej jakiś tam krem, butelkę, aspirator z filtrami za to że jak przychodzi do mojej matuli z paczkami to zostawia i potem sobie odbiera co trzeba i płaci (ma małe dziecko) dała dla mnie kocyk, i buciki jakieś czekam na foto od brata właśnie :-)

no i będziecie się męczyć ze mną bo wieczór spędzam sama, mężu do pracy na nockę pojechał :-p

No więc nic nie wiem jestem na patologi badanie lekarskie tylko powiedziała ze wszystko pozamykane i czekamy nie wiem na co ktg było zabrali i nudy i trzymaja w niepewności...

Atanku POWODZENIA!!!! Obyś długo nie leżała w szpitalu i zobaczyła swoją Amelkę!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oj kochana chyba będą kontrolować serduszko małej i czekać aż sama urodzisz...

Magdalena o matko... współczuję... :szok: Dobrze ze choć u Bartusia to nie choroba... ja też zamierzam szczepić tą płatną, żeby uniknąć - albo zminimalizować - reakcję organizmu małego. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia kochana :*

Lamiav Fasolka ja kupiłam na nakładki na brodawki i zupełnie nie są mi potrzebne... Mały ładnie łapie, nic mi nie pęka i nie boli...

Milia o matko... typowy facet... :no: Nie denerwuj się kochana... faceci już tacy są że do nich trzeba mówić innym językiem...

A u mnie dzisiaj była mama! Jak fajnie było sobie z nią posiedzieć! Konradek grzeczny przesiedział cały dzień u babci :-D Widać ogromną różnicę po lekach które dostał! :tak: Puszcza bączki aż miło, widać ze jest w lepszym nastroju i nic go nie boli! A moje serce raduję się jeszcze bardziej! Mój kochany chłopczyk! :tak:

Teraz sobie grzecznie leży obok mamusi i śpi:

Boże jak ja go kocham!!!!

Ostatnia edycja:
oj Atanku ale Ty się nasłuchasz tych terminów i naczekasz :-( mam nadzieję,że poród będzie szybki i wreszcie ujrzysz maleńką księżniczkę przy sobie :tak:

Do porodu daleko nie wiem czy czasem mnie jutro nie wypisza o 22 beda mi cisnienie sprawdzac wieć będę raczej na noc tu... więc nie rodze... ahh marzenia...

reklama
Heh współczuję Atanku... bo to tym lekarzom powinno się w ryj dać... :angry: w szpitalu mówią ze jesteś pozamykana i nic się do porodu nie szykuję a ten Twój lekarz tylko niepotrzebnie cię nakręcił swoim głupim gadaniem ze urodzisz wcześniej! :no: Pie*dolą od rzeczy a później człowiek się denerwuje...

Tak jak dla mnie na początku grudnia lekarz powiedział że "w najlepszym wypadku wytrzymam 3 tygodnie".... a wytrzymałam 7!!!!!!! Cieszę się z tego ale to po cholerę gadać bez sensu skoro nie wiedzą co będzie??? :wściekła/y:

U ciebie od początku było wiadomo, ze mała jest młodsza o tydzień niż wynika z terminu @... w trakcie ciąży szyjka się nie skracała... rozwarcia nie ma i nie było, skurcze przepowiadające ale na KTG miałaś dobre... więc nie było podstaw (oprócz tego ze Amleka będzie dużą dziewuchą) do stwierdzania "wcześniejszego porodu" .... narobili ci nadzieji a teraz ty biedna się niecierpliwisz...

Do góry