reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fasola:witaj w klubie myszek, ja tz naturalny taki mam więc szybko zaczęam farbować:-D a moj pierwszy kolor to tycjan zrobiony pod nieobecnosc rodziców, oj piekny mi wyszedł;-)

reklama
a wyobraźcie sobie, ze moi rodzice oboje mają czarne włosy, najmłodszy brat, ten który zginą też miał rude włosy ale jasne, a dwóch środkowych to ciemni blondyni he he

No małż, to ja myślę, doszczętnie Cię wykorzysta :-D

Jakbym była facetem sama bym się zabrała za Ciebie :-D..... oj grozo zawiało XD
łomatko :szok: kobieto już się boję

chyba mnie nie widziałyście, yyy bo ja wiewióreczka jestem:zawstydzona/y: wkleję Wam zdj z mojego ślubu (męża ukryłam bo nie wiem czy chce być publiczny) teraz mam krótkie włosy, bobka za ucho i nie mam ani jednego zdj w tej fryzurze
Miq babo czy Ty chcesz kopora w dupę ??? !!! Piękna jesteś ja tam żadnego pasztetu nie widzę, chyba że u fasolki w lodówce ..

Ostatnia edycja:
miq nasuwa się pytanie jakie włosy ma listonosz ;-) hyhyhyhy to tylko dżołk oczywiście
Lamiav ja na początku dokładałam sobie pasemek kilka rubinowa czerwień, a do tego blond. Później to już leciało wszystko,ale ja zawsze pasemka robilam, a teraz mam blond z cynamonem,ale taki ala badziewiaż, a żeby było oryginalnie to do tego 2 cm odrostu hyhyhy, ale dopóki z ciążą nie będzie ok to do fryzjera nie ide, wolę lustra omijać

Ostatnia edycja:
Ael smarujesz czyms małego po kąpieli, ewentualnie stosujesz ten oilatum? Zastanawiam się jakie muszę kupić kosmetyki na dzień dobry. te pudry nie pudry, wazeliny oliwki

Powiem z własnego doświadczenia..im mniej tym lepiej.
My kąpiemy małego co 2-gi dzień w nivea dla dzieci i raz w tyg. oilatum. co 2 kąpanie smaruję go mustelą nawilżającą i nie ma żadnych skórnych rewelacji,nawet zaczerwienień. oliwka zatyka pory więc nie polecają . Jedynie jeżeli zaczyna się ciemieniucha to przed kąpielą trzeba mocno nasmarować główkę i po wypluskaniu szczoteczką wyczesać skórkę. Fasolko wiadomo jednak co kraj to obyczaj. Kiedyś mamy smarowały maluchy od stóp do głów i jakoś było. Sama zobaczysz co pasuje Twojej niuni.

Pyscku ślicznie wyglądasz:) Rozpromieniona :-)

Ostatnia edycja:
Fasolka, bardzo fajny ten domek :) A najgorsze, bo rację mają oboje :p

Ael, wiem, że logistycznie znowu trzeba pomyśleć i nasze teraźniejsze plany wywalić do kosza, bo zakładały rok przyszły. dziś więc będzie powazna rozmowa... Właśnie, musze napisać do gościa o składowanie materiałów

http://www.budujdom.pl/TK10GL1-107.html z takeigo mamy przerobiony. Garaż na równi z domem, i tam kotłownia, nie ma drzwi w kuchni, a ten filar węższy, zamiast dwóch okienek w salonie szklana ściana. U góry drzwi do łazienki po skosie, tam, gdzie teraz róg jest

Ja do podawania leków używam łyżeczki. I jest super.

Osłonek na piersi nie mam i nie potrzebuję, Mała ładnie chwyta.

Kąpię w J&J, 3w1, codziennie, jako rytuał, i niczym już nie smaruję. Pupę co któryś raz oliwką, czasem sudocremem. Jak niedługo do kąpania przyjdzie mi przewijać, to zakładam tetrę. I pupa ładna :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jak to jest naturalny rudy, to wyobraź sobie teraz zazdrość w moich oczach moje mają kolor mysi

kurcze przymierzyłam moje osłonki na sutki i stwierdzam, ze one są za duże i musze kupić chyba mniejsze :/

Babo, po porodzie będziesz mieć większe piersi z powodu pokarmu.

chyba mnie nie widziałyście, yyy bo ja wiewióreczka jestem:zawstydzona/y: wkleję Wam zdj z mojego ślubu (męża ukryłam bo nie wiem czy chce być publiczny) teraz mam krótkie włosy, bobka za ucho i nie mam ani jednego zdj w tej fryzurze

Ty jesteś pasztet?!?! A co Ty pasztetu nie widziałaś? Zobacz na moje zdjęcia - jam pasztet!
Ty jesteś śliczną rudowłosą babką! I tak ma być!

łomatko :szok: kobieto już się boję
\

No ja siebie się też boję :-D

Do góry