reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dobrze ;-) spoko ;-) tak se dzis przypomnialam ;-) pyscek ktory dzien obstawiasz na amelke ?
nie martwic sie ze jutro tak szybko nie wejde na forum ale na 11 na ktg a potem ide odebrac kalendarz co wygralam ;-) a i maz ma wolne wiec niewiem co bedziemy porabiac ;-) jesli by sie cos zaczelo dziac to dam znac ael i pysckowi ;-)

witajcie kobietki
jejku jak mi dzisiaj ciężko było wstać, po 2 tyg II zmian jak spałam sobie do 9 to szok dla mojego organizmu jak ma wstać o 4 :( dzisiaj jadę odebrać wyniki a w środę wizyta, już się nie mogę doczekać

witam porannie kobietki :)

Sil foteczki śliczne :) ten tort cudo po prostu

Fifka kurcze wysyłałam ci sms i widzę że nie poszedł do ciebie :/ u Kasi było cudnie kupa śmiechu, zakupki ciuszkowe itp

Atanek
ja wiem gdzie była kupiona ale nie wiem ile kosztowała, ale to żaden sieciowy sklep i to kupiła ciocia Kasia w Ostrowcu ;)

miq oj no się nie dziwię że ci się wstać nie chciało

ja zaraz się biorę za pita szwagra, a potem troszkę ogarnąć muszę w pokoju mamy nieziemski bajzel, i ciuszki mam w reklamówkach przywlokłam sobie pudełko i je ładnie pukładam sobie wszystkie przy okazji zobaczę i pomyślę jeszcze co kupić z ciuszków trzeba będzie żeby co chwilę nie prać.

Torcik naprawdę bardzo ładny, a motyle ręcznie robione :) jak ktoś chce, dam namiary, może uda się pocztą posłać :) kurierem znaczy :)

Necia, ile trwa zrobienie takiego kubeczka? Do soboty zdążę, jak zamówię dziś?

reklama
Do góry