reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej kobietki
iwasek: oby prezenty się przydały.
A maluszek , no pewnie że przystojniaczek jak sie patrzy :-)

fifka: gratuluje zdanego egzaminu na dobrą ocenę.
neciuszka: fajowe ubranka , a malutka sliczna w brzuszku siedzi i czeka :-)

silka: jak ismakowity torcik, mniam mniam,
Malutka jak aniołeczek na chrzcie wyglądała
atanek: jak skurcze masz juz więccje, czy jeszcze nic ciekawego sie nie dzieje?

magdalena
: a nie wiesz do kiedy ta promocja w reservi-e?

miq: spij kobieto ile wlezie, ja załuję ze sie powstrzymywałam przed spaniem, a teraz zebym nawet chciał to mam problemy. a na początku ciazy chodziłąm śpiąca jak nie wiem co :-)
ja tez wizyte mam w środę

cos miałam jeszcze komus pisac i zapomniałam

nmeciuszka: wczoraj na wieczór łyknęłam hydroksyzynę bo bym juz zwariowała, co prawda nie spałam jak zabita , ale tez nie leżałam bezczynnie przez 5 godnin jak głupia

jeku dopiero dzisiaj poczułam co to jest senność w ciąży, ledwo mogę oczy utrzymać:( dziewczyny poradźcie coś na swędzące sutki, tak mnie swędzą, że szału można dostać:szok:

pyscek: ja mam na dzisiaj shcaboszczaki, a jutro chce jesc ziemniczki z kefirem, a zupe mam botwinkową

miq: posmaruj jakimś kremem nawilżającym , to może przestaną swędzieć , jak ja bym chciałą być senna :-D

pyscek ja to dziś najzwyczajniej schaboszczaka zrobię bo mam inne rzeczy zaplanowane do robienia ;)

miq ja nie znam żadnej rady

lamia no ja też mam coraz częściej ze spaniem problemy już, moja panna się nocami wiercić bardzo lubi, a wczoraj tak mi szorowała stopami że aż momentami mnie wykrzywiało ;)

aaaa wiece co znów mi się z sutkami dzieje? wyglądają jak by przesuszone były taka sucha skóra czy coś i mam "nakruszone" takimi drobinkami jak łupież w staniku zawsze, nie wiem czy to czymś smarować czy co

reklama
Do góry