reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

miq ja jeszcze jutro będę robić zakupki ciuszkowe bo w Kielcach nie ma a w Ostrowcu jest pepco i textil market :-) to skorzystamy z okazji.

mam wodę to chyba zrobię dziś oponki co miały być na wczoraj ;)

reklama
no to musisz korzystać jak tylko będzie okazja, ja ostatnio oglądałam ciuszki w Tesco i zdziwiałam, że są tak dobre jakościowo
ja dzisiaj gotuję kapuśniak

hej,
ojoj Ael takie słowa - troszke sie zdziwiwłam
ja mam dzis mega ochote na paczki... ale mysle ze dzis to wszedzie beda tylko takie z wczoraj,nie?
jakos nie mam na nic dzis ochoty... brak mi sil i chyab poloze sie jeszcze bo w nocy miliol wycieczek do wc, co chwila wstawanie aby wydmuchac noc od rana telefony do M. z pracy i oo jakos tak chce mi sie spac...

miq w tesco są dobre jakościowo ale np w realu również a są tańsze niż w tesco.

ja chyba nie gotuję bo męża znów nie ma do 23 od rana, jutro jak wyjedziemy rano to wrócimy w niedzielę. zrobię sobie jakiegoś omleta czy coś na obiad i tyle. zrobię tylko oponki zaraz ale najpierw pranie wieszam żeby mi co nieco wyschło na jutro.

mieszkam bliżej większej miejscowości a tam mamy kilka hurtowni dla dzieci i smyka i świat dziecka, ale reala nie mamy:-( ale i tak będzie gdzie polatać:tak:no jest niezastąpione all

witam ;-)
a co tu taki spokoj?
boze bola mnie plecy podbrzusze i spojenie lonowe ledwo co chodze.. a skurczybykow brak..
i jak tu spac...

necia ale sliczne ciuszki;-)i zakupiki kocyk sliczny ;-)

Necia, cudne :)

Magdalena, pozwalają Wam chrzcić w post?

Dziewczyny, ile możne dać kasy za 3 ciasta, nie wiem jakie. Zamówiłam na chrzest u siostry mojej bratowej i ona nie chce kasy wziąć. Chcę włożycdo bombonierki, ale nie wiem ile

Sil a mniej więcej powiedziała co upiecze?może jakoś składniki przeliczyć + coś za fatygę, i tak wyjdzie taniej niż w cukierni

reklama
Sil zależy jakie ciasta poszukaj na necie cenników na cukierniach i się dowiesz :-) Wydaje mi się,że 80 zł będzie już ok
biggrin.gif

Netka fajne zakupki :-)
Ja dzisiaj spałam jak zabita, calutką noc dosłownie w jednej pozycji. I stwierdzam fakt,ze nie wyobrażam sobie jak ja bym przetrwała bez tej mojej poduszki parówki.
Dzisiaj ogarnęłam dom, bez mycia podłóg,stawiłam pranie, wykąpałam się i teraz czekam na wizytę u lekarza

Ostatnia edycja:
Do góry