reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
a dlaczego znikasz?
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Aelku Kochana co sie stało?????????
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
pyscek no to super ;-) ze magda zauwazyla ;-)
a ja sie kąpałam i zrobilam kruche ciasteczka oto zdjecie ;-) rezultatu czekam az ostygna ;-)
ael to na srodku ciasteczko to dla ciebie na poprawe humorku :*
Zobacz załącznik 438275
no i jak zwykle poszly spac .. wiec dobranoc ;*
a ja sie kąpałam i zrobilam kruche ciasteczka oto zdjecie ;-) rezultatu czekam az ostygna ;-)
ael to na srodku ciasteczko to dla ciebie na poprawe humorku :*
Zobacz załącznik 438275
no i jak zwykle poszly spac .. wiec dobranoc ;*
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
wiesz mysle ze wezmie to mieszkanie ktos kogo niestac na kredyt a ma jakis spadek czy cos i poszukuje mieszkanka..
no ja sie tez doczekac nie moge/.. jestem tak sztrasznie niecierpliwa ale to chyba przez ginekologa bo mi nadzieje zroil i mowil ze juz 6.02 moge urodzic a tu dupa i nic sie nie dzieje choc dzisiaj mam cale podbrzusze obolale ale skurczy brak.. wody teznie odeszly... wiec tylko czekanie zostalo ..
magdalenko i jak tam cos cie dzisiaj nie widze... mowilam mezusiowi o rozku i powiedzial ze kup kup ;-) bo coraz mniej czasu ;-) bo my w kwietni chrzcimy ;-) na swieta ;-) wiec kiedy bartus ma swoj wyjatkowy dzien ?
neciuszka no to wieczorkiem beda zdjecia zakupikow twoich ??a wiem wiem ja niecierpliwa zawsze taka bylam ;-) mowia mi ze w gorącej wodzie kąpana..
a zafasolkuje i co upilnowalas by lozeczka nie skladal?
jestem jestem :-) na swojemu mężusiowi też powiedziałam, że rożek już sprzedany

A ja dziś zalatana jest perszing! Rano wstałam (o 12

Ale mogę powiedzieć z ręką na sercu! JESTEM WYKOŃCZONA!!!!!!!
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
kochana do caritasu a moze cos na moja amelke malego bo ja wiekszosc ciuszkow mam w rozmiarze 62 i tylko 3bodziaki 58.. wiec we wszystkim mi sie utopi...
no to sie ciesze ze mam rozek ;-) ale super ;-)
magdalenko no no mialas niezle zabiegany dzionek wow ;-) cud ze jeszcze na nogach stoisz ;-)
zycze milej nocy znikam spac ;-) bede jak sie wyspie wiec nie panikowac czy rodze ;-) bo mowie ze nie rodze ;-) czekamy do 19 by bylla znakiem zodiaku rybka ;-) a jak cos to napewno napisze;-)
no to sie ciesze ze mam rozek ;-) ale super ;-)
magdalenko no no mialas niezle zabiegany dzionek wow ;-) cud ze jeszcze na nogach stoisz ;-)
zycze milej nocy znikam spac ;-) bede jak sie wyspie wiec nie panikowac czy rodze ;-) bo mowie ze nie rodze ;-) czekamy do 19 by bylla znakiem zodiaku rybka ;-) a jak cos to napewno napisze;-)
Ostatnia edycja:
helloł kobietki 
Ael dzie uciekasz?
mam moje zakupki, a kocyk cudo taki milutki mmmmmm
Zobacz załącznik 438298Zobacz załącznik 438299Zobacz załącznik 438300
Ael dzie uciekasz?
mam moje zakupki, a kocyk cudo taki milutki mmmmmm
Zobacz załącznik 438298Zobacz załącznik 438299Zobacz załącznik 438300
reklama
Podziel się: