reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pyscek no to super ;-) ze magda zauwazyla ;-)
a ja sie kąpałam i zrobilam kruche ciasteczka oto zdjecie ;-) rezultatu czekam az ostygna ;-)
ael to na srodku ciasteczko to dla ciebie na poprawe humorku :*
Zobacz załącznik 438275

no i jak zwykle poszly spac .. wiec dobranoc ;*

Ostatnia edycja:
wiesz mysle ze wezmie to mieszkanie ktos kogo niestac na kredyt a ma jakis spadek czy cos i poszukuje mieszkanka..
no ja sie tez doczekac nie moge/.. jestem tak sztrasznie niecierpliwa ale to chyba przez ginekologa bo mi nadzieje zroil i mowil ze juz 6.02 moge urodzic a tu dupa i nic sie nie dzieje choc dzisiaj mam cale podbrzusze obolale ale skurczy brak.. wody teznie odeszly... wiec tylko czekanie zostalo ..

magdalenko i jak tam cos cie dzisiaj nie widze... mowilam mezusiowi o rozku i powiedzial ze kup kup ;-) bo coraz mniej czasu ;-) bo my w kwietni chrzcimy ;-) na swieta ;-) wiec kiedy bartus ma swoj wyjatkowy dzien ?

neciuszka no to wieczorkiem beda zdjecia zakupikow twoich ??a wiem wiem ja niecierpliwa zawsze taka bylam ;-) mowia mi ze w gorącej wodzie kąpana..

a zafasolkuje i co upilnowalas by lozeczka nie skladal?

jestem jestem :-) na swojemu mężusiowi też powiedziałam, że rożek już sprzedany :-p także na pewno będzie czekał na Twoją Amelkę! Bartusia chrzcimy 26 lutego więc już za półtora tygodnia :-)

A ja dziś zalatana jest perszing! Rano wstałam (o 12 :-p), no dobra niech będzie - po południu wstałam :)-p) nakarmiłam małego, posadziłam go w leżaczku i on sobie obserwował sufit a ja w tym czasie obcięłam mu pazurki a potem pozmywałam naczynia, poodkurzałam mieszkanie, powycierałam podłogi, znów nakarmiłam małego, położyłam go spać i poleciałam robić sernik na zimno do kawy i naleśniki z serem na słodka na obiad (mąż sobie zażyczył) (czy ja wspominałam kiedyś, że nienawidzę piec naleśników?? :eek:),jeszcze puściłam pełną pralkę ubranek mojego syna, skończyłam obiadek więc obudziłam męża, zjedliśmy, po raz kolejny nakarmiłam Bartoszka, ubrałam i zaniosłam do teściowej a my w tym czasie na zakupy, wróciliśmy zjedliśmy pączki, wypiliśmy kawę, nakarmiłam i pobawiłam się chwilę z młodym, wykąpałam go i nakarmiłam, mąż w tym czasie poszedł do pracy, Bartuś zasnął więc jak zaczęłam prasować (następna rzecz, której nienawidzę :confused2:) i zrobiłam w końcu porządek w komodzie Bartusia - popakowałam rzeczy w rozmiarze 56 z podziałem na te, które zostawiam na kolejne dziecko i te, które wrzucę do Caritasu. No i oto jestem!!!! Mały dalej śpi co jest dla mnie nie miara zaskoczeniem ale czekam aż się obudzi bo wydaję mi się, że nie opłaca się już kłaść.
Ale mogę powiedzieć z ręką na sercu! JESTEM WYKOŃCZONA!!!!!!!

kochana do caritasu a moze cos na moja amelke malego bo ja wiekszosc ciuszkow mam w rozmiarze 62 i tylko 3bodziaki 58.. wiec we wszystkim mi sie utopi...
no to sie ciesze ze mam rozek ;-) ale super ;-)

magdalenko no no mialas niezle zabiegany dzionek wow ;-) cud ze jeszcze na nogach stoisz ;-)

zycze milej nocy znikam spac ;-) bede jak sie wyspie wiec nie panikowac czy rodze ;-) bo mowie ze nie rodze ;-) czekamy do 19 by bylla znakiem zodiaku rybka ;-) a jak cos to napewno napisze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry