reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie ma za co :* post wyżej edytowałam jeszcze i ściągnij sobie ten druczek z tego drugiego linka co wysłałam bo jest po tej ustawie z 2010 czyli świeższe a z tym pierwszym może być problem!

reklama
Magda niestety cisza.... :-(

Fasolka
taka lista jest na kameralnych - na naszym pod forum - Dziurka ją zakładała.
https://www.babyboom.pl/forum/group...5-wystarane-mamusie-lista-przyszlych-mam.html

Magdalena dzięki! Mi też się takie zaświadczenie przyda! :tak: A bodziki super!!!

Netka boże współczuję ci... po prostu kosmos z tą zima w tym roku...

Umieram z głodu... idę jeść kolację, bo już czuję ze dzisiaj kolejna ciężka noc przed nami... :no:

A mój póki siedzi w sswoim leżaczku i ma włączone wibrację to śpi ale aż się boje przenieść go do łóżeczka a w sumie to najwyższa pora. Chyba jednak zaczekam do karmienie i potem usadowię go w jego łożu :-p

no to chyba mu sie lezaczek spodobal ;-)
a maz skonczyl prace i jedzie juz do mnie ;-) a jutro ma w koncu wolne ;-)

Mój biedny strasznie nerwowo śpi... często się przebudza i jeśli nie ma mnie obok to zaczyna płakać... :-( W nocy kiedy razem śpimy to pomocne, bo przynajmniej się wysypiam nie najgorzej, ale w ciągu dnia to męczące bo ciężko cokolwiek zrobić...

Kochane nawet nie próbuje nadrabiać :(

Przepraszam że tak rzadko zaglądam ... mamy gorący okres w sobote ślub...
milion spraw do załatwienia i dopilnowania...
mało tego nabawiłam się zapalenia pęcherza...

Obiecuje , że już PO .. będę obecna :*

Mnie się jakoś nie podoba ułożenie dziecka w takowej chuście! Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie. Madzia a czemu pytasz??

Olcia nic się nie przejmuj! Wiem jaka byłam zalatana przed swoim ślubem, także spokojnie :-) ale mimo wszystko nie denerwuj się za bardzo i tak będzie cudnie ;-)

ja nie jestem przekonana do chusty...wiec raczej nie

oolcia no jeszcze nie urodzilam wiec kto wie moze twoje przeczucie sie sprawdzi ;-)

reklama
Madziu ja mam zamiar i czasem żałuje ze już nie mam chusty przy tym moim "maminsynku"... Jak tylko dostanę pieniądze z macierzyńskiego od razu zamówię!

Olcia witaj! Toż my się nie gniewamy kochana!! :-D Zazdroszczę ci ślubu... ja już swój miałam, a to naprawdę piękny dzień... Koniecznie wstaw nam zdjęcia po ślubie!! :-)

Do góry