reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fasolka te Twoje leżaczki świetne ale jak dla mnie to już za dużo kosztują :-p mate edukacyjną już mam a karuzelkę dostanę więc brakowało mi tylko leżaczka! ale myślę, że z tego też będę zadowolona

Milia, ależ Ci zazdroszczę. Kocham Krynicę :)

A tak w ogóle witam się niedzielnie :) Bez Ketonalu, bez no spy, nie boli :)

sil to super wiesci ;-)
a ja melduje ze zyje i ze maz ma wolne wiec bedemniej na forum i dzis planujemy zakupiki i spacerek ;-) moze w odrwotnej kolejnosci ;-) i zrobie panne cotte ;-) albo racuchy zobacze ;-)
A kolezanka marcowka urodzila w nocy ale nie slyszalam smska bo padalam jak sie kilka skurczy skonczylo ;-) i spalam prawie jak zabita ;-) zapowiada sie fajny dzien ;-)
milego dzionka kochane ;-)

Ja również sie witam w niedzielne juz prawie południe :)
Ja jeszcze bez śniadanka.Jakos marnie się czuje..nic mi sie nie chce.brzuch boli.WIktoria zasnęła a ja w wyrku jeszcze :D Mąż poszedł do kościoła a ja w tym tyg. leniu****e. :) Jak tam się czujecie?

mój plan na dziś opiewa na buszowanie po necie w poszukiwaniu kiecuni dla Dominisi na obronę doktoratu męża. A że jeszcze nie wiem kiedy, to jest to mocno orientacyjne buszowanie :-D czyli oglądam, nie kupuję :-D

no a ja juz sama, Seba pojechał do męza do pracy grać w tenisa, a ja sobie funduje znowu frytki, jak bym mogła to bym je jadła codziennie :-D usprawiedliwiam sie tym że jak urodze i będę karmiła to nie będę jadła takich rzeczy więc musze na zapas sie najeść ;-)

A yu dzisiaj cichutko

Witajcie kochane
melduje się na stanowisku
niestety w pracy do 22.00 zimnooooo jak diabli (w końcu to hurtownia z nabiałem i rybami)
coś mnie dzisiaj troszkę pobolewa macica i miałam niskie ciśnienie 100/62 od wczoraj boli mnie głowa pewnie przez ciśnienie

reklama
miqu-to uważaj na siebie. Strasznie dlugo w robocie siedzisz. Odpoczywaj. Wiem po sobie . mnie to dobija to cisnienie strasznie .
lamiav-narobiłaś mi smaka na frytki :)

Do góry