reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A dziękuję Kochana, ja za Toba też :***
U mnie po staremu... wybieram sie prywatnie do gina, @ nadal brak... jakies dziwne bóle w podbrzuszu. ostatnio myslalam ze @ zawitala a tu nic... a u Ciebie co tam???

Jak byłam w szpitalu to mój mąż pokłócił się z ojcem dość poważnie (padły słowa typu "wypie*dalaj z naszego domu" z ust mojego M) W szpitalu jak byłam teść próbował mnie pouczać jak mam przewijać i otulać małego, itp... otulił go pieluchami i maly w ciągu sekundy leżał goły bo się wyplątał... wstałam zrobiłam to po swojemu i była idealnie i teść się poczuł urażony że ja jako początkująca mama daje sobie radę lepiej niż on i też się "obraził"... ani razu sam z siebie do małego nie zajrzał... a mi w to graj, chce się obrażać to niech się obraża porąbany człowiek... a teściowa pracuję i zagląda koło 18 codziennie na chwilkę, zapytać co u małego, po tulić go i ucieka do domu. Bardzo uważa przy tym żeby nas nie pouczać i nic złego nie powiedzieć.

Mąż już wcześniej skwitował sprawę ze jak będą przesadzać to stracą wnuka i chyba sobie wzieli to do serca.

Olcia haha tak to ja z małym leże cały czas na wersalce :-p teraz staram się odkładać go do łóżeczka ale nie zawsze się daje :-D ale bardzo grzeczny z niego chłopiec...

No opij opij, bo ja już zapomniałam jak alkohol smakuję :-) a teraz karmię więc też za szybko się nie napiję...
Oj Fifka wszystkie dzieci będą tak zdrowe że hoho !!:) Nie będę żałowała procentów dla tych małych istotek :)

WIECIE CO mysle ze w tym tygodniu napewno nie urodze jakos tak watpie ze cos sie rozkreci...
Atanku zobaczysz że poród przyjdzie jak grom z jasnego nieba:D w najmniej oczekiwanym momencie :) Ja czuje że zacznie się w przyszłym tygodniu !!:)

A ja znowu beczę :-(
Mąz właśnie leci do Polski i ta sobie pomyślałam, że chyba mnie nie kocha skoro mnie zostawił z 2tyg. dzieckiem. Poza tym nawet nie dostałam żadnego prezentu ani kwiatów za urodzenie dziecka... :-(. Fakt, że nie miał nawet czasu się podrapać w tym tyg. ale chociaż miłe słowo mi się należało...
Dobrze, że właśnie przyleciała moja mama (spotkali się awet na lotnisku, bo to ten sam samolot).
Amelcię dziś cały dzień brzuszek bolał i dopiero teraz pierwszy raz śpi bo udało jej się zrobić kupkę. I taki to oto dzień do bani.

Atan poczekaj jeszcze ze dwa tyg.

Magdalena i Fifka podziwiam, że same kąpiecie dzieci, ja się boję, mój mąż to robi. I znowu powód do płaczu, bo kto wykąpie dziecko...

Donia on pewnie sam jeszcze nie wierzy że już Amelka jest z Wami ... poczekaj aż wróci założe że Ci wynagrodzi wszystko :):*

Hello..
Pamięta mnie jeszcze ktoś???
Co słychać???

Ja pamiętam :* Co tam u Ciebie słychać ??:>

Ostatnia edycja:
Będzie dobrze zobaczysz... Ja tez bralam bromka ale po poł tabletki i przez 4 cykle... Ja przed wizyta zrobie jeszcze testa zeby wiedziec, bo moze o czyms nie wiem ale watpie... Chcialabym zeby cos sie w koncu okazało bo oszaleć mozna:wściekła/y:
Olciu tak jak juz moze podczytalas, @ brak od 3 stycznia testy robilam z moze 3 tyg temu i jedna krecha... Sama nie wiem co jest... a jak przygotowania do slubu??? Zycze udanej imprezki panienskiej :)

reklama
Do góry