reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witaj pyscek teskniłam ;*zaraz bede robic racuchy bo mi ciasto wyroslo ;-) pierwszy raz bede robic ;-)

39 tydzień zaczynamy ;-)
Zobacz załącznik 434748Zobacz załącznik 434749Zobacz załącznik 434747
prosto z brzuszka ~fluidki dla staraczek jak jakas ominelam to przepraszam ;-)

Madziulek20,Pyscek,Karla21,Kwiatuszek,Truskawcia,She123,Ooollcciiaaa,Mijenka,Sun7,Aga_27,Miliaa,Danao~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
No to moje dziecko na bank się 10 razy w ciągu dnia nie rusza. Czuję je tak ze 4 razy to max.

Netka zrobiłam sobie taką wstępną listę, oprócz ubranek i ją uzupełniam żeby zostały mi tylko apteka i kosmetyki na koniec. Ubrankami zajmę się w przyszłym tygodniu. Może z siostrą kopsniemy na lumpki w miasto bo ma w przerwach między delegacjami nas odwiedzić.

Lamiav super te rajstopki!!

A powiem wam dziewczyny że dla mnie najfajniej małego ubiera się w rajstopki albo pół śpiochy i body. I jemu chyba też tak najwygodniej jest. :tak:

Malutki dzisiaj nie daje nic zrobić... :dry: Przykuta z nim do łóżka jestem...

Śliczny brzuszek Atanku!! :*

Ale powiem wam ze ja za brzuszkiem w ogóle nie tęsknie... i cieszę się że ciąża już jest za mną...

atanku: buzki w brzuzek;-)

fasolka: no ciągu dnia ale jeszcze wieczorem napewno harcuje w brzuszku no i jak spisz w nocy , ja nie spię wiec wiem ze moja mała lubi około 2 w nocy szalec i około 4 tej :tak:

fifka: jak ci cudownie ze juz przytulasz sie do swojego maluszka, i dzieci tak cudownie pachną, juz bym chciała poniuchać :-D

ciekawe jak magdaleny kanapa , czy juz przywieźli jej ?

A Iwasek juz raca do domu ??

fasola: moze prześlesz mi ta swoja liste zobacze co tam masz zapisane,

pysce: oj tesknimy wsystkie, tylko ja to mam dzisiaj senny dzien i jakos tak pobieżnie czytam -przyznaje sie :-p

Żona ja też tęskniłam.... :zawstydzona/y:

Lamiav teraz przez to że karmie swoim mlekiem to oboje z Konradem pachniemy mlekiem XD Mąż się z nas śmieje że oboje niemowlakiem zajeżdżamy :rofl2:

No Magdalena czekamy aż się pochwalisz!!!

reklama
Jestem!!! Chrzciny załatwione na tip top, jeszcze tylko ciasto zamówić i wsio! Rogówka stoi :-) w sklepie wydawała się mniejsza :-p
a młody w końcu śpi! Cały dzień kombinował, spał tylko godzinę od rana!!! :szok: i cały czas przy cycku, już myślałam, że mam pusto i nie dojadł więc zrobiłam mu butlę ale nie wypił nawet 10 ml a ile krzyku przy tym było! Włączyłam mu odgłos suszarki z tej strony co Magda wysłała, żółw świecił po suficie a on dalej oczy jak 5 złotówki, spać nie będzie i koniec... już do głowy dostawałam więc znów przystawiłam go do cyca, słyszałam, że połyka więc coś tam mu leciało i po 5 min zasnął!!!

A teraz obiecane zdjęcie rogóweczki :-)
Zobacz załącznik 434756

A młodego macie gratis :-D

Zobacz załącznik 434757

Do góry