reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no ja już poćwiczyłam oddechy (męczące to oddychanie oprzez przeponę ale podobno bardzo zmniejsza takie oddychanie ból skurczów ), policzyłma ruchy dziecka (dowiedział sie ze serie ruchów to sa liczone jako jedne, i wychodzi ze ja wcześniej źle liczyłam ), i moge odpoczywac a z racji ze dzisiaj zjadłam mobiad na parze to sobie teraz frytki :-D wiem ze nie powinam ale tak mi sie chce ze nie moge sie oprzeć ;-)
Jak się liczy ruchy dziecka?

Ja własnie wróciłam z godzinnego spaceru,dotleniona i zrelaksowana.Wcześniej wydałam ponad 200 zł na kolejną turę zakupów. I dzwonił mój zastępca,to jest jednak jełop do potęgi entej.

Fifka ależ boski ten don Konrado

reklama
fifciu: slicznośći ze tego twojego maluszka, taki słodziaczek :-)

fasolka
: połozna mówiła ze się liczy tak ,że od momentu jak wstaniesz, to jak dziecko kopie to nie liczy się każdego kopu tylko np. czujesz ze sie rusza, wierci kręci przez chwilę i to jest liczone jako jeden ruch- taka seria ruchów to jeden ruch i do wieczora ma byc takich ruchów 10 (serii), albo w ciągu godziny 4 takie serie. Gdyby w ciągu dnia nie był za bardzo takich ruchów to trzeba wieczorem położyć sie na lewym boku i nie golądać telewizzji, nie gadać nie czytać, tylko leżeć i czekać na ruchy .
no właśnie co tam nakupiłaś ??

neciuszka: a ty pracusiu odpoczywasz??

a mi takie gatki siostra zamówiła dla dzidziusia ::nr 3., 7, 13, 22
NEW BABY TODDLER BOY GIRL LEGGINGS TROUSERS PANTS | eBay

Ostatnia edycja:
lamia odpoczywałam od 13 do teraz ;) a własnie piszę co nieco mąż na drugim komputrze robi schematy itp a gaciuszki fajniuchne :)

Fasolka noo kupujesz pełną parą :)

tak lamiav nr 15 ;-)
fifka ślicznie wyglada Konradek ;-)

a zaraz wam dam zdjecie brzuszka ;-) i jak moj pempuszek smiesznie wyglada ;-)

reklama
Do góry