reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
atanku chwal sie swoim

fasolka: ty głupia babo , ty masz skrzywione widzenie siebie w lustrze, nie zrzędź i rób przodem będziesz miała pamiątkę, i bez tekstów żeś gruba, duża czy jaka tam sobie jeszcze wmaiwasz. Wiadziałm twoje foty w kieckach wiec nie marudź, ja w sukienkach sie nie pkazuje bo mam nogi jak kłody więc ty buźka w ciup i nie chrzań !!!!!!!:-D

Oj nie wiem czy się tak szybko doczekasz :-(

A tam nie pitol!

a ja ostatnio zaobserwowałam,że mój brzuch jakoś tak wyprysnął do przodu, wcześniej był taki rozlany od boku do boku, a teraz w jakiś taki szpic się robi

No to bardzo dobrze. Dzidzia teraz znów rośnie szybko a to dobra oznaka, że brzuch rośnie :-)

to pokazcie zdjecia brzucha ;-) to ocenimy czy sie zmienily ;-)

O to tooo to! Pokazywać! Proooszę ładnie :-)

jestem wielka jak słoń i wiem,że mnie teraz zlinczujecie za to co powiem, ale ja się najzwyczajniej w świecie wstydzę fotografować przodem

No linczować nie będę za to co piszesz, bo ciężarnej batem traktować nie będę :-D
I też nie pitol. Jesteś babo ładna! I tak ma być! AMEN!

Ja nie wiem po co pytasz a nie od razu wrzucasz foty :-)

Jeszcze ja powinnam zapytać czy chcecie zobaczyć mój brzuch hihi XD XD XD

ael no twoj mnie ciekawi jak sie zmienil bez dziecka caly czas ;-) a;e glupio mi bylo sie pytac czy pokazesz ;-)

Atan cmok w pępolka pięknego :-)
Nie no Ael ładna jestem ;-),tyle,że grubasek się ze mnie w ciąży zrobił. Ja jakieś 3 lata temu byłam bardzo gruba. Z 90kg zeszłam do 58 i jak to osiągnęłam to mi się dziecka zachciało i teraz organizm sobie nadrabia :-). Wiedziałam, że tak będzie, ale nie do końca potrafię się taką zaakceptować :-)
Lamiav ja chodzę tylko w sukienkach i spódnicach :-). Przed ciążą miałam tylko jedne dżinsy, które zakładałam średnio raz na 2 tygodnie
Ael dawaj fotkę,będziesz nadziejąna okres poporodowy

Ostatnia edycja:
zafasolkuje chodzilo mi o to ze tylko ty skomentowalas zdjecie i ze jak chcemy zdjecie Ael a ona znikła i pyscek i lamiav uciekly z forum ;-(

reklama
Atanku przepraszam, mały mi się nerwuje temu nie odpisałam. Brzusio jak zwykle cudny :* ale nie wydaje mi się żeby się obniżył. Wątpię więc po kształcie, że do 10 lutego urodzisz :-)

Fasola wysłałam Ci pw niedobra kobieto!

Ale ja żartoałam ze zdjęciem swojego brzucha :p

Do góry