reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no a jestem ,juz mi sie nudzi mąz oglada skoki, które działają usypiająco a musze wytrzymać bo w nocy i tak nie spię a po takiej popołudniowej sjeście to bym juz całkiem nie spała.

Magdalena: no piękny twój maluszek , opalony i czaderski sweterek, przydał by mi sie taki w moim rozmiarze :-)

ewika: słodką masz córeczkę

Ael: no jakoś nie moge się z wami rozstać :-D

fasolka: dziekuję kochana za połączenie sie z moim bólem i psychicznym dołkiem , może i mi by sie spacerprzydał ale jakos nie chce mi sie wychodzić na dwór. \
Ja tez mam jutro wizyte u gina i mam nadzieje ze nic mi sie znowu nie obniżyło chociaz mam wrażenie że mój brzuch jest już niżej

Ja sie nażarłam lazanii i chleba prawie gorącego bo mążmi znowu upiekł, i leżę jak bąk do góry brzuchalem.
Według moich pomiarów w ciągu 2 tygodni przytyłam kolejne 2 kg, także 80 kg juz przede mna i osiągnę je pewnie za 2 tygodnie :-D

reklama
wiecie co wczoraj miał do nas przyjsć męża brat z żona i dziećmi, ale zadzwonili ze sa w szpitalu bo ich syn był na starówce z dziewczyna na pizy - ma 15 lat i jakiś gościo go pobił, normalnie strach wychodzić, To grzeczny chłopak i napewno nikogo nie zaczepiał, wiec sie jakis dziad przyczepił nie wiadomo o co - myslałam zemoje miasto je bardzie jbezpieczne

Atanku: ja zrobie fotkę juto, i powiesz co tam u mnie widzisz :-p

dzisiaj zrobiłma soie listę rzeczy potrzebnych według mnie do szpitala i ciekawe o ile sie powiększy jak przyjdzie finał

Atanku ja robię zdjęcia na każdy koniec miesiąca i zawsze bokiem, bo jestem wielka jak słoń i wiem,że mnie teraz zlinczujecie za to co powiem, ale ja się najzwyczajniej w świecie wstydzę fotografować przodem

aha jutro się o mnie nie martwcie. Miałam iść do pracy na 4h, ale rezygnuję z tego i tylko tam wpadnę ogarnąć stanowisko zabrać cichobiegi i robię wypad. Pojade nakarmić psa i kota u rodziców i tam poczekam na lekarza. Jak będzie wszystko ok, to od wtorku byczonko i zakupy dla dziecinki

Ostatnia edycja:
kochane no wiec tak lamiav bede czekac na zdjecie chyba ze urodze ;-)
zafasolkuje niebede cie bic ale wiesz mi jestem wieksza od ciebie i jakos nie przeszkadza mi fotografowanie wiec nie mow ze grubasek jestes i wielka bo to nie prawda jestes laska ktora chodzi na obcasach a ja nie chodze na obcasach bo nie umiem ... a jesli wam poprafi humorek to wam zrobie telefonem zdjecie bo inaczej nie moge bo aparat bateri niema..

zafasolkuje kochana no przeciez masz slicczny brzuszek i wcale nie olbrzymi ;-):*
pyscek chce twoj mini brzuszek;-)
a chceta moj ?

reklama
Do góry