reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja pospałam troche bo juz nie daje rady z tym katarem, pojde do lekarza pewnie.

Dzieciaczki rosna i tak ma byc - wszytskie sie doczekacie zobaczycie i bedziemy sie tylko przechwalac zdjeciami piewszymi nie tylko kopniakami w brzuszku ale i 1 zabkiem pierwszym mama itd.

Atanku nam na szkole kazali jak sa skurcze wejsc do wanny i polewac brzuch prysznicem, a wczesniej wziac 2 tableki no-spy. Przepowiadajace po takim zabiegu maja przechodzic te wlasciwe nie.

reklama
Oddychanie pomoże Ci przy samym porodzie. Teraz skurcze nie są takie mocne. Je trzeba przeczekać. Wierz mi, jak przez porodem miała te skurcze to to był pikuś z tymi podczas porodu.

no to mnie pocieszylas ... chyba jednak moj próg bólu nie jest tak wytrzymaly...

no to mnie pocieszylas ... chyba jednak moj próg bólu nie jest tak wytrzymaly...

Teraz nie patrz na próg bólu. Poczekaj na poród bo może wszystko się zmienić :-)
Nie martw się kochana, Ty się porodem i bólem nie stresuj. Powtarzaj w zamian, że niedługo zobaczysz Amelkę i tylko to się liczy :-)

Atan potem dojdzie adrenalina i mysl ze to juz i ze zaraz bedize maleństwo w Twoich rekach - a jak nie to zawsze mozesz poprosic o znieczulenie

no wiem ;-) ale jak mnie dzisiaj kilka razy chwycilo to niewiedzialam co ze soba zrobic.. od godziny spokoj ;-) wiec sie pocieszam ;-)
i mysle co tam bedzie jutro na wizycie ;-) jak ktg wyjdzie itd ;-)
a mi maz dzisiaj kupi chrupki albo serwoe albo orzechowe bo mam ochote ;-) a myslalam ze juz zachcianek nie bedzie ;-) no ciekawa jestem kiedy Amelka wyjdzie wszyscy mi wokolo mowia no moze bys juz urodzila i wogole i kiedy itd a moze 6.02 a ja mowie niewiem...

ide se cos do jedzonka zrobic ;-) bede potem ;-)

Ostatnia edycja:
Ael dzięki za info. Pozdrów Iwaska jak byś z nią rozmawiała,niech bidula wraca szybko do zdrowia.
Wróciłam ze spaceru,policzki mi zamarzły, ale zaraz się lepiej czuję.
Mam pytanie można pić taki domowy syrop z cebuli? Bo mnie kaszel męczy i bym się troszkę witaminą C wspomogła.

Ael dzięki za info. Pozdrów Iwaska jak byś z nią rozmawiała,niech bidula wraca szybko do zdrowia.
Wróciłam ze spaceru,policzki mi zamarzły, ale zaraz się lepiej czuję.
Mam pytanie można pić taki domowy syrop z cebuli? Bo mnie kaszel męczy i bym się troszkę witaminą C wspomogła.

Pozdrowię. Na razie napisała, że coś więcej będzie wiadomo jutro, więc szybko nie wyjdzie.
A syropek taki jak najbardziej możesz pić. Możesz do cebuli dodać kilka kropek soku z cytryny.

Ael no od wczoraj w porównaniu do wcześniej bije rekordy aktywności i siły uderzenia :-D

Fasolka jak tam wywietrzyłaś się?

chwila relaksu z wami póki małż schemata robi ;-)

reklama
Fasolka jak tam wywietrzyłaś się?

wywietrzyłaś :-)
wyprodukowałam sobie sirupus, jeszcze muszę później miodu na jutro namieszać :-)
Mam nadzieję, ze lekarz mnie jutro nie dobije żadną sensacją i wróce spokojna do domu. Oczywiście dzisiaj na spacerze 2 razy mi brzuch spięło tak, że musiałam chwile odczekać bo nie byłam w stanie iść, ale tego spaceru było mi trzeba. Plecy mi też pękają bo odkąd zaczęły się te sensacje z brzuchem to nie ćwiczę,muszę to skonsultować najpierw z lekarzem.

chaciałam się z Wami poznać
miło było WAs poznać
uczestnictwo w tak zacnym gronie było dla mnie zaszczytem
zeżarłam 1/2 palemo i zaraz pęknę tak, więc, ponieważ, że żegnajcie :-(
unhappy.gif
unhappy.gif

Ostatnia edycja:
Do góry