reklama
Ae: ja sie załamuje wypiłam wczoraj karmi dzis rano i nic odciągłam dziś 110ml tylko ;( nie licze na litry ale te 500ml . nie wykarie małej 110ml mleka
A te granulki homeopatyczne któreś zakupiła? Z karmi czy nawet z tymi granulkami jest tak, że na efekt trzeba poczekać kilka dni. Jeśli po kilku dniach nie będzie zmiany a będzie gorzej, no to niestety ale wtedy karmienie z piersi nie będzie miało sensu.
Trzeba sobie uzmysłowić, że jak ktoś nie ma predyspozycji, ta laktacja kiedyś zaniknie, ciężko bo ciężko będzie ale trzeba będzie iść dalej.
Mineralna, nie martw się. Na mieszance przynajmniej będzie mała ładnie przybierać na wadze.
Ael no rozbujaj bo coś tu strasznie cicho...
Taaa zaraz na przynajmniej pół godziny zniknę bo mi się głodzilla budzi XD
Ostatnia edycja:
M
mineralnakocica
Gość
Ael: ale jak z początku piersia karmiłam też ładnie przybierała a teraz przybiera za dużo!!! w 2 tygodnie przybrała 5kg
Ael: ale jak z początku piersia karmiłam też ładnie przybierała a teraz przybiera za dużo!!! w 2 tygodnie przybrała 5kg
Kochana no chyba nie 5 kg :-). Jak w 2 tygodnie 0,5 kg to jak najbardziej normalny wynik. Na miesiąc przynajmniej 600 g.
M
mineralnakocica
Gość
nie kochana jak bylam z nią 21 stycznia wazyla 4,100 a dzis wazyła 4,600
nie kochana jak bylam z nią 21 stycznia wazyla 4,100 a dzis wazyła 4,600
Czyli Ael dobrze napisałam, ze córeczka przytyła 0,5 kg... a nie 5 kg
Kochane (.)(.) nadal bolą, ale dzisiaj jeszcze doszedł lekki ból jajników więc chyba kolejny cykl stracony... bo czuję się tak jak na @...
Za 2 tyg idę z mężem do androloga z wynikiem jego nasienia, ciekawe co nam powie...
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
pytanie do urodzonych. Jak to jest z urlopem ojcowskim? Ojciec może wziąć te 2 tygodnie w każdym momencie, czy tylko po wykorzystaniu urlopu wypoczynkowego.
M
mineralnakocica
Gość
w każdym dowolnym momencie zafasolkuje
Donia kochana, wyszlo tak jak chcialas, super!! bardzo sie ciesze, ze jakos tak gladko wszystko poszlo!!:-) gratuluje! :* ucalowania dla Amelki!! :*:*Przepraszam za post pod postem ALE!
"AMELIA jest z nami, cudne 3390 g. Bez znieczulenia, bo rozwarcie poszło w 2 h, biegli ze mną jak na filmie, ale ból okropny. Pozdrawiamy szczęśliwi w trójkę. Donia"
ty nie czekaj na @ tylko fasole...coz to za czarnowidzctwo? czyzbyz z malzem nie plusowala w tym miesiacu, ze go skreslasz? ja tam 3mam kciukasy! &&&&&&Czekam na @. Pewnie będzię koło 13
jak Wiktorek urusl? o nie...glowka mu sie powiekszyla...maly to taki bezbronny byl a teraz to juz maly chlopaczek:-)
widze, ze cos sie zaczyna dziac...no i dobrze!! kochana ja juz sie nie moge doczekac pieknego widoku naszej malej Amelci!:-)Witam sie ja po nie przespanej nocy... budzilam sie co godzine di tego cala mokrA temperatury nie bylo.. cisnienie w normie chybba bo ostatnio zawsze mam 135/78 puls 106 i 3 skurcze w nocy i jeden dzis jhak szłam od lekarza
u poloznej gicio ;-) a kto mi powie cos o wynikach ktg ? bo gin tylko powiedziaal ze ładne i ok napisał i ze ciaza donoszona i czekamy na akcje i do zobaczenia za tysdzien to zbadamy szyjke bo dzis nie bylsam umowiona.
Zobacz załącznik 431439
kochana...zaciskam mocno&&&&& 7 w sumie juz prawie za tydzien, wiec niedlugo zostalo...Znów mocno bolą (.)(.) Oooojojojojo
kochana spokojnie sprobuj poprawic kilka zdan i wyslij, ja tak zrobilam z pierwszym rozdzialem i potem mnie pochwalil, ze super, ze pozmienialam tez rzeczy ktore on chcial itd, wiec spoko...a ty sie nie denerwuj, bo stres tez podnosi poziom prolaktyny, a przeciez chcesz ja obnizyc:-)zaraz mnie szlak trafi miałam zaakceptowane 3 rozdziały jak dodałam 4 to mi pokreślił wszystkie i weź bądź mądrym i poprawiaj
Neciuszka...coz ty za pieknosci wypiekosci nam tu pokazujesz, chcesz, zebym ja przyssala sie do monitora?:-)
a ja wrocilam juz do domku z wwki i powiem wam, ze te 3 egzaminy dzis byly prze.je.ba.ne...jakas tragedia, trudne to jak cholera...mysle, ze zdam, ale ze to ostatnia sesja to zalezalo mi na dobrych ocenach...eh...no trudno...
poza tym boli mnie kregoslup, wiec pewnie nielugo pojawi sie @...juz w piatek odstawilam dupka, wiec pewnie niedlugo pojawi sie @...
reklama
No i byli i pojechali
Pyscek przepraszam że cię ominęłam niedobra zła masz kawał ciasta Zobacz załącznik 431683
Fasolka musi wykorzytsać ten urlop w ciągu roku od narodzenia maluszka
Pyscek przepraszam że cię ominęłam niedobra zła masz kawał ciasta Zobacz załącznik 431683
Fasolka musi wykorzytsać ten urlop w ciągu roku od narodzenia maluszka
Podziel się: