reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fiona...Remi prezentuje sie pierwszorzednie, dziekujemy za zdjecie! uroczy przystojniak:-)
Sun...stare to my bedziemy jak nam sie wnuki urodza...narazie jestesmy piekne i mlode!:rofl2:

No właśnie Atan, mój chłop poszedł na imprezę firmową więc mam czas dla Was, ale chyba, że nie w pełni będzie wykorzystany :baffled:

A my byliśmy na zakupach, młoda obłowiona w dziny i suknię fioletowo-różową, a mamusia w dwie bluzki (nic innego nie można zakupić, bo nie wiem jak będę wyglądała po porodzie :zawstydzona/y:), a mężulek kurtkę i sweter, bo w przyszłym tygodniu zapowiadają nawet tu mrozy - 10 st.C. Więc wszyscy zadowoleni.

Aga...juz sie kiedys pytalam gdzie mieszkasz w wwie, ale nie pamietam odpowiedzi. ja do wwki dojezdzam na studia...teraz to juz rzadko, bo 5 rok, ale 4 lata w wwie mieszkalam i troche tesknie za tym pedem...teraz wrocilam do mojego M do miesciny k Radomia, ale w wwie bywam jeszcze wiec mozna by sie kiedys umowic:-)

Miliaa ja na Kabatach mieszkam. I teraz też zmieniamy mieszkanie, ale Kabaty zostają. Już się przyzwyczaiłam :-pCo do spotkania to ja baaaaardzo chętnie :-)

Ostatnia edycja:
Melduje się :-)

Wróciłam ze szkoły i padłam jak mucha, teraz wstałam z łóżka.. Ale musze się pochwalić: dostałam dzisiaj z egzaminów 4, 4 i 5 i tym samym zaliczyłam semestr :-D

Pyscek no w końcu dobry humor! Teraz chcę widzieć uśmiech codziennie :-) :* super
Milia Głupolku jeden.. idź na te usg z tymi jajniki bo nadal nie będziesz wiedziała o co chodzi.. Może nie będzie tak źle i pamiętaj strach ma wielkie oczy :*
Magdalena, Fiona Macie te dzieciątka przecudne.. Śliczne chłopaki! :-) aż się rozpływam i nie umiem się doczekać tego mojego bąbla, nie mogę oglądać takich zdjęć ;-)

A tu tak pustooo.. co to się dzieje :>

Ostatnia edycja:
Natkusia gratuluje zaliczenia semestru :tak::-)
Donia te ubranka muszą być takie maleńkie, że szok, ale są śliczne... ja już chciałabym robić zakupy dla takiego maluszka, ale ja nawet nie w ciąży..., :no:

reklama
Natkusia gratuluję, mądra z Ciebie dziewczynka i podziwiam chęć nauki :-D choć ja też uczyłam się 22 lata :szok:

Sun nawet się nie obejrzysz jak będziesz kupowała ubranka i to na 2 lata :-D ten rok będzie dobry :tak:

Do góry