Łoooooo bożeeeeeeee Fasola współczuję ci. u nas pan który się zajmował tym co ty to wiem żeby sobie odrobinkę ułatwić to adresy kopiował sobie i drukował na kopertach więc obchodził częściowo adresowanie kopert. Ale ty pewnie też tak robisz
reklama
Bellka
Fanka BB :)
Witajcie!
Jednak zrobilam dzisiaj tescik, bo mamy wieczorem isc do znajomych, wiec chcialam wiedziec czy mogę jakies piwko wypic, ale nic tego... Pojawily sie piękne II :-)
Nadrobilam wszystko co nabazgralyscie, ale z tego wszystkiego zapomnilama wiekszosci
Atanku kacik śliczny
A brzucholki wszystkie superaśne
Ael super z Was para a na Wiktorka to napatrzeć się nie mogę, taki przystojniak :-)
Jednak zrobilam dzisiaj tescik, bo mamy wieczorem isc do znajomych, wiec chcialam wiedziec czy mogę jakies piwko wypic, ale nic tego... Pojawily sie piękne II :-)
Nadrobilam wszystko co nabazgralyscie, ale z tego wszystkiego zapomnilama wiekszosci
Atanku kacik śliczny
A brzucholki wszystkie superaśne
Ael super z Was para a na Wiktorka to napatrzeć się nie mogę, taki przystojniak :-)
Bellka
Neciuszka o Karmi to wiem, i dzisiaj je sobie zakupie Zaraz sprobuje zdjecie wstawic
Zobacz załącznik 427723Nie udało mi się lepszego zrobić ale + widać
Zobacz załącznik 427723Nie udało mi się lepszego zrobić ale + widać
Ostatnia edycja:
witajcie kobietki
atan: sliczny kącik dla dzidziusia, wygląda jak pokoik, u mnie to tylko samo łóżeczko się z mieści w sypialni i to na styk
kasia.netka: no następna chudzinka , brzuszke po mału ładnie rośnie, a niunia sliczniutka i tak słodko rączki trzyma :-)
truskawcia: no byłam wczoraj ale na wieczór to muszę mężowi czas poświęcić bo cały dzień to się stęsknie, a co u mnie dobrze juz prawie przeziębienie mi przeszło, dzidziuś zdrowo rośnie :-)
ael: ty to potrafisz dosadnie powiedzieć co trzeba i ująć tak żeby dotarło, ale ja też sie nie obrażam jak mnie przypadkiem zignorujecie
a jak tam u was w piątkowy dzień, jaie plany ?
fasolka: ale narobiłaś mi chęci na kaszkę, chyba na kolację sobie zrobię z malinami bo mam maliny w soku u mniam
belka: to test ciązowy czy na owu bo nie moge dojrzeć ?
atan: sliczny kącik dla dzidziusia, wygląda jak pokoik, u mnie to tylko samo łóżeczko się z mieści w sypialni i to na styk
kasia.netka: no następna chudzinka , brzuszke po mału ładnie rośnie, a niunia sliczniutka i tak słodko rączki trzyma :-)
truskawcia: no byłam wczoraj ale na wieczór to muszę mężowi czas poświęcić bo cały dzień to się stęsknie, a co u mnie dobrze juz prawie przeziębienie mi przeszło, dzidziuś zdrowo rośnie :-)
ael: ty to potrafisz dosadnie powiedzieć co trzeba i ująć tak żeby dotarło, ale ja też sie nie obrażam jak mnie przypadkiem zignorujecie
a jak tam u was w piątkowy dzień, jaie plany ?
fasolka: ale narobiłaś mi chęci na kaszkę, chyba na kolację sobie zrobię z malinami bo mam maliny w soku u mniam
belka: to test ciązowy czy na owu bo nie moge dojrzeć ?
kasia.natka
o! jakie piękne wieści z rana jeszcze się nie znamy więc witaj Belka i GRATULACJE!!!Witajcie!
dziękuję wszystkim za komplementy w imieniu swoim i mojej Kruszynki :*
my dziś jedziemy na weekend w górki więc do poniedziałku
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Jadę na IP. Dzwoniłam do swojej gin... mam zrobić KTG i do niej zadzwonić... będziemy coś radzić... Jak coś będe do kogoś z was pisać.
Podziel się: