reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Łoooooo bożeeeeeeee Fasola współczuję ci. u nas pan który się zajmował tym co ty to wiem żeby sobie odrobinkę ułatwić to adresy kopiował sobie i drukował na kopertach więc obchodził częściowo adresowanie kopert. Ale ty pewnie też tak robisz :)

reklama
witam neciuszka no kurcze przez ciebie musze kaszke manna zrobic bo tez bym zjadla ;-)
zafasolkuje współczuje...
fifka trzymaj sie kochana ;-*&&&&&&&&&&&&

Witajcie!
Jednak zrobilam dzisiaj tescik, bo mamy wieczorem isc do znajomych, wiec chcialam wiedziec czy mogę jakies piwko wypic, ale nic tego... Pojawily sie piękne II :-)

Nadrobilam wszystko co nabazgralyscie, ale z tego wszystkiego zapomnilama wiekszosci :zawstydzona/y:
Atanku kacik śliczny
A brzucholki wszystkie superaśne :-D
Ael super z Was para a na Wiktorka to napatrzeć się nie mogę, taki przystojniak :-)

Bellka no gratulacje :) dawaj fotę aaaa i odrazu cię oświecę gdybyś nie wiedziała że Karmi możesz pić :] bo ja cierpiałam w nieświadomości pół ciąży ;)

Atanek no tak moja wina :p tylko wiesz ja miałam z dżemem malinowym :p

witajcie kobietki

atan: sliczny kącik dla dzidziusia, wygląda jak pokoik, u mnie to tylko samo łóżeczko się z mieści w sypialni i to na styk
kasia.netka: no następna chudzinka , brzuszke po mału ładnie rośnie, a niunia sliczniutka i tak słodko rączki trzyma :-)
truskawcia: no byłam wczoraj ale na wieczór to muszę mężowi czas poświęcić bo cały dzień to się stęsknie, a co u mnie dobrze juz prawie przeziębienie mi przeszło, dzidziuś zdrowo rośnie :-)
ael: ty to potrafisz dosadnie powiedzieć co trzeba i ująć tak żeby dotarło, ale ja też sie nie obrażam jak mnie przypadkiem zignorujecie :-D
a jak tam u was w piątkowy dzień, jaie plany ?
fasolka: ale narobiłaś mi chęci na kaszkę, chyba na kolację sobie zrobię z malinami bo mam maliny w soku u mniam
belka: to test ciązowy czy na owu bo nie moge dojrzeć ?

lamiav test ciazowy :-) tylko jakis taki dziwny bo zamiast II pokazuje +
Normalnie to ta pozioma kreska jest duzo bardziej widoczna ale nie moglam zlapac lepiej aparatem

Witajcie!
Jednak zrobilam dzisiaj tescik, bo mamy wieczorem isc do znajomych, wiec chcialam wiedziec czy mogę jakies piwko wypic, ale nic tego... Pojawily sie piękne II :-)
o! jakie piękne wieści z rana :tak: jeszcze się nie znamy więc witaj Belka i GRATULACJE!!!

dziękuję wszystkim za komplementy w imieniu swoim i mojej Kruszynki :*
my dziś jedziemy na weekend w górki więc do poniedziałku

reklama
Do góry