reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

netka: no właśnie wyliczają jakoś dziwnie, może po wielkości dzidziusia, a masz podane parametry to porównam z moimi ? zaraz poszukam czy mam z takiego tygodnia badnie jak ty, powiedz z jakich masz tygodni ciązy usg z podanymi danymi

wiecie co już myslałam ze mi pępuszek wyjdzie ale po tych skurczach jak już do domu wróciłam to patrze a mi chyba sie obniżyło bo pepek jakby mi sie schował wiec nie wyjdzie juz :sorry:

reklama
witam ponownie :-)
już po batmanie, kurde miał przyjść o 15.30 a zjawił się po 17 :wściekła/y: a ja jak głupia od okna do drzwi latałam :angry: widziałam na klatce że sąsiedzi też wyglądali przez drzwi :-p
ja najedzona, ale coś jeszcze bym przekąsiła :-p
Fifka żoneczko trzymam dalej &&&&&&&&&
Atan dziękuję za kciukasy przydadzą i fluidki :-D moja intuicja podpowiada mi że mam lokatora w brzuszku, ale zobaczymy czy ma racje czy zawiedzie :-p
Neci dawaj zdjęcie :-D czekam czekam i się doczekać nie mogę :-(

Ostatnia edycja:
a to pisałam lami ze mam tam ostanie pomiary dzieciątka, ale zdjęć nie mam do pokazania bo wstydzi się i pokazywać nie chce. W szpitalu było to samo pan na buzię a buzia w drugą stronę i tak się ganiali. ja to nie wiem jakim cudem zajrzeli i widzieli co trzeba i że to kobita

zostala ostatnia koncowka przy dzwiach ... ja pierdykam maz sie jutro nie ruszy a jeszcze tyle do zrobienia.. ahh a ja bym juz chciala spac na swoim llozku niz tesciowej to tesciowej jest nie wygodne i sie wyspac nie moge coo godzine lub 2 sie budzilam i nie miescilam na lozku bo mniejsze i sie zmezem przepychalismy ;-( i co to za spanie ze na poczekalni u endokrynolog zasypialam na siedzacoooo:szok: nigdy tak nie mialam zeby byla taka padnieta...

pyscek no ja tez mam taka nadzieje ze fasoleczka jest ;-)!!

ide jeszcze im potowarzyszyc bo sie zabija jeszcze przy koncowce bo tam trzeba babskiego umyslu jeden panel im pomoglam dociac i pasuje idealnie ;-)

reklama
Do góry