reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny na spokojnie przeanalizowałam te wyniki nasienia mojego męża i wszystkie są powyżej normy, oprócz objętości, nawet ta nieszczęsna morfologia plemników... dlatego już sama nie wiem, może ta moje P. ginekolog coś źle zrozumiała.... i wprowadziła nas w błąd....

reklama
dzieki ael za odpowiedzi o fifce bo w zyciu nic bym nie wiedziala...
wrocilam od lekarza wizyta 5 minut...a droga do pokonania hym w jedna strone 35minut szlam... ahh no ale narazie nie musze sie umawiac tsh w normach sie miesci 2,14 ale nadal ft4 mam za niskie spadlo do 10,97 a norma od 12 kazala brac 3 razy 75 i reszte dni 50 po porodzie tak samo przez 2 tyg a potem same 50tki

ael ten twoj wiktorek jest po prostu zaje..bi...sto piekny ;-)

donao&&&&~~~~~~~~~~~~~~
sun&&&&~~~~~~~~~~~~

madziulek i co z @? &&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pyscek wiesz ze trzymam &&&& ;-)
~truskawcia&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a reszta staraczek łapac ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ide popatrzec jak im idzie z ta podloga... juz zblizaja sie do konca ;-)ale padnieci kregoslupy i kolana ich bola tzn meza i tescia..

donia Areszt fajnie ale chyba nie w kajdankach ;-)

Fasola dobrze godosz ;)

Sun kobitko moja droga nie czytaj bo nadmiar wiedzy szkodzi :) a poważnie idźcie na konsultację jeszcze do innego lekarza niż ta twoja zawsze to inne opinia.

Kobity ale żeście się rozpędziły jeszcze jednej nie skończyłam a już następna rodzi :p

Jak mnię łupie w kręgosłupie :szok:

neciuszka a pomysl jak my będziemy rodzić, ja fasolka ty bo jakoś mamy co 2 tygodnie i jeszcze inne dziewczyny to będzie szał co 2 tygodnie nowa dzidzia :-D

sun: tak, nie ma co rozmyslać , cz\ytać analizowac bo oszaleć mozna idź do lekarza pogadaj i będziesz widziałą co i jak

Znowu brzuch robi mi sie tardy i to dzisiaj już więcej niz wczoraj , dobrze ze jutro wizyta

Lamia i powiedz mi kto nam zrobi? :p ja mam z usg połówkowego termin 26.05 a dziś patrzę na wypis i poza milionem niezrozumiałych wyników badań termin 4.06 :cool:

reklama
Do góry