reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Czesc kobitki:-)
Nadrobię Was jak wrócę z pracy..

Wróciłam od ginka i: wszystko się samo oczyściło.. wszystko czyściutkie i gładziutkie i gotowe na nowego dzidziusia. Miałąm jeszcze zrobioną cytologię-wynik w przyszłym tygodniu (zawsze mnie MEGA stresuje wynik tych badań..kiedyś lekarz do mnie zadzwonił z wynikami jak dostałam III grupę.. a okazało się ze to tylko zaawansowany stan zapalny..po 4 tyg leczenia miałam gr. I).
Okres pojawi się w ciagu tygodnia..wiec nie bedzie wywoływać- mówi że ewidentnie psychicznie się zablokowałam.. ;/(wszystko na USG widział). Jak @ nie pojawi się w ciagu 2 tygodni to wywołamy..
Podczas okresu mam zbadać FSH (5 dzien cyklu) i progesteron (ok 25 dnia cyklu-tuz przed końcem).
Niestety kamyczki w woreczku żółciowym mi urosły więc chyba je sobie usunę przed kolejną ciążą..
Wątroba, nerki, trzustka..wszystko ok.
Mówi,że zaleca się czekanie 3 miesiące.. nawet nie ze względów fizycznych tylko psychicznych i wyregulowania hormonów..
Badania które zrobiłam w dniu felernego USG pokazują że nie miałam rzadnego syfu typu:toxo czy cytomelagia..

Ostatnia edycja:
Jak masz kamyczki to moim zdaniem najpierw z tym wystartuj. Wrócisz po zabiegu w 3 tygodnie do normy. A jak cie dopadnie atak w ciąży, to już nie będzie fajnie - no bo czym się leczyć.
A w ogóle to ciesze się, ze wszystko wróciło u Ciebie do normy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla Ciebie martocha

Lamiav dzidzia Ci skacze bo kaszlesz, też tak miałam, dla niej to też nieprzyjemne. Nie martw się

Pok biedny chłopczyk :-(, ale ja niestety już mam w rodzinie dziewczynkę na którą oddajemy 1 % :-(

Matroocha sper wieści. Bardzo się cieszę i życzę powodzenia w kolejnych staraniach

Ależ mię dziś teściowa wkurza :D znaczy się męża mego i szwagra też ;)

Fifka pisała przed chwilą to jeszcze nie miała badania.

Fasolka ależ masz śliczne rzeczy.

Lamia no pewności ostatecznej nie ma czy to dziewczynka ale w szpitalu też tak stwierdzili jak mi usg robili.

Martocha to same dobre wieści :) bardzo się cieszę teraz tylko czekaj na @ potem kamyczki i do dzieła :D

martocha: no to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za jak najszybsze fasolkowanie :-) i śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

neciuszka: no to fajnie ze kolejna dziewczynka potwierdzona :-)moc w jajnikach niech bedzie z nami ;-)

donia: a ty jak kobieto sie masz, juz nie długo twój terimin masz stracha ?

melduje sie ze po woli bede sie zbierac do endokrynolog ;-) ide zobaczyc jak mezowi ida panele bo ciezko lekko z tego co wiem bo krzywy pokoj... ahh i ze skosnymi scianami...
pyscek &&&& wspolczuje batmana... u nas mieli byc we wtorek zeszly kartki byl a on sie nie zjawil wiec jego strata chyba mu sie nie chcialo isc na 3 pietro ;-)
zafasolkuje fajne prezenciaki dostalas zazdroszcze ;-)

martocha! ja tam w Twoim poscie odczuwam nutke pozytywnych emocji. kamyczki zolciowe znikna, badania zrobisz, bedzie cudnie! :) cieszę się, że lekarsko wszystko u Ciebie ok

dzieki dziewczyny za odzew w sprawie Maxa. Przesylajcie te stronu komu sie tylko da. Dzięki wielkie z góry!

Kalina mój jak moje badania wyszły dobre sam stwierdził zed jego kolej ... wie ze juz raz zaszłam w ciaże wiec mógł powiedzieć że to nie jego wina ale o Oliverka tez staralismy się pół roku ponad więc moze miec mało plemników lub słabe... Sam wyszedł z inicjatywą.
Jeera ... zazdrocha :-D ale mi się marzy karnawał w Brazylii :-D albo miesiąc w Peru :-)

reklama
Do góry