reklama
Atan hehe ja tez szukam chetnych do rozebrania mojej hahaha chetnie bym wpadła ale mam wizyte u neurologai musze jechac dokupic czerwony żel bo mam w sobote klientke a zel mi sie juz konczy
Dziewuszki lece spac bo oczka sie kleja wpadne jak sie wyturlam z łózka
Dziewuszki lece spac bo oczka sie kleja wpadne jak sie wyturlam z łózka
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
uciekam się kąpać i lulu ..
Dobranoc słoneczka
Dobranoc słoneczka
Truskawcia
Fanka BB :)
Hej Laseczki :-) widzę, że tutaj sie tłoczno zrobiło a ja właśnie w pracy siedzę, ludzi ni ma, to sobie myślę-dam znać,że żyję ;-)
Fasolka- postanowiłam pójść za Twoja radą i się (psychicznie)szykuję na badania o których mówilaś ;-)
Ael- Twój Synek jest poprostu boski ale po takich rodzicach nie ma się co dziwić :-)
Soglam- witaj spowrotem i OGROMNE GRATULACJE!!! trzymam &&& za wizytę szczęśliwego 13-tego :-)
Pok- witaj również :-) pamiętam Cię z początków mojego pisania :-) też OGROMNIE GRATULUJĘ!! :-)
Ma_gdalena- słyszałam, że urodziłaś gratuluję powitania Synka :-)
Iwasku- i Ty się doczekałaś? gratulacje!! :-)
Jeśli kogoś pominęłam-wybaczcie, będę dopisywać co mi się przypomni :-)
Fasolka- postanowiłam pójść za Twoja radą i się (psychicznie)szykuję na badania o których mówilaś ;-)
Ael- Twój Synek jest poprostu boski ale po takich rodzicach nie ma się co dziwić :-)
Soglam- witaj spowrotem i OGROMNE GRATULACJE!!! trzymam &&& za wizytę szczęśliwego 13-tego :-)
Pok- witaj również :-) pamiętam Cię z początków mojego pisania :-) też OGROMNIE GRATULUJĘ!! :-)
Ma_gdalena- słyszałam, że urodziłaś gratuluję powitania Synka :-)
Iwasku- i Ty się doczekałaś? gratulacje!! :-)
Jeśli kogoś pominęłam-wybaczcie, będę dopisywać co mi się przypomni :-)
S
Silmiriel
Gość
Witaj Truskawciu, jak humorek?
Ael, boski ten Twój synio
Ael, boski ten Twój synio
reklama
Ael kurcze spózniłam sie
No mamusia październikowa jak pierwszy raz zobaczyła małego powiedziała od razu, że go zaklepuje dla swojej Oleńki
Po jakich rodzicach? Chyba brzydkich jak ciemna noc
SIL!! Ty mnie kochana zdjęcia Dominiczki wrzuuuć!!!!!!
Podziel się: