reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Sil- witaj :-) jak się czujesz jaki świeżo upieczona mamusia? u mnie humorek różnie, ale przeważa dobry, więc te gorsze chwile trzeba przeżyć ;-)
Mijenka- a gdzież mnie to mogłoby wciągnąć? ale milutko, że tęskniłaś :-***
Ael- chyba, że malucha w szpitalu podebrałaś „ciemnej nocy” Przecież piękna Kobietka jesteś :-)
Atan- mmmuuuaaa :-* dziękuję za fluidki specjalne, moje kochane
A ja po pracy, idę spać
Mijenka- a gdzież mnie to mogłoby wciągnąć? ale milutko, że tęskniłaś :-***
Ael- chyba, że malucha w szpitalu podebrałaś „ciemnej nocy” Przecież piękna Kobietka jesteś :-)
Atan- mmmuuuaaa :-* dziękuję za fluidki specjalne, moje kochane
A ja po pracy, idę spać
zafasolkujęodzaraz
Siemka z rana :-)
U mnie humor lepszy bo się mężowi poprawiło i spałam z dłuższa przerwą całe 5 h.
Musze poczytać jak to jest z umowami na zastępstwo. Właśnie się dowiedziałam, że mnie w pracy ma zastępować jakiś przydupas wójta, żebym miała w listopadzie gdzie wracać :/ Koleś studia skończył jakieś nie wiadomo co, a już słyszę jaki to on jest zajebisty, pojętny i w ogóle. No ale zobaczymy przyjdzie od lutego na przeszkolenie to się przekonamy ;-)
U mnie humor lepszy bo się mężowi poprawiło i spałam z dłuższa przerwą całe 5 h.
Musze poczytać jak to jest z umowami na zastępstwo. Właśnie się dowiedziałam, że mnie w pracy ma zastępować jakiś przydupas wójta, żebym miała w listopadzie gdzie wracać :/ Koleś studia skończył jakieś nie wiadomo co, a już słyszę jaki to on jest zajebisty, pojętny i w ogóle. No ale zobaczymy przyjdzie od lutego na przeszkolenie to się przekonamy ;-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Madziulek a to zwracam honor i czekamy na testowanko to Mijenka dostała@ stąd pomyłka...
Karla dziękuję za 600 podziękowanie ;-)
Pyscek hahahaha zaje*ity
Truskawciu a co tam u ciebie? Jak ty w ogóle tam żyjesz?
Magda nooooooo taki urok zwierzaków Ja czasami swoje też chcę udusić jak coś nabroją...
Sog trzymam kciuki i czekam na wieści co do wizyty!!!
Lamiav wypoczełaś po szpitalu? Czekam na relację!!
Fasolka czyli ty juz zaraz na l4 się wybierasz?
No i minęła kolejna noc i kolejny dzień za mną... dzisiaj PIĄTEK 13!!!
Karla dziękuję za 600 podziękowanie ;-)
Pyscek hahahaha zaje*ity
Truskawciu a co tam u ciebie? Jak ty w ogóle tam żyjesz?
Magda nooooooo taki urok zwierzaków Ja czasami swoje też chcę udusić jak coś nabroją...
Sog trzymam kciuki i czekam na wieści co do wizyty!!!
Lamiav wypoczełaś po szpitalu? Czekam na relację!!
Fasolka czyli ty juz zaraz na l4 się wybierasz?
No i minęła kolejna noc i kolejny dzień za mną... dzisiaj PIĄTEK 13!!!
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Ale mi się dzisiaj dzień wlecze, do zwariowania. Mam nadzieję, ze się szef szybko ewakuuje i ja zwieje z pracy chociaż 30 minut :-)
Cześć Fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie jak się dzisiaj czujesz?
Ciekawe czy Lamiav wróciła do domku.
Fifka na L4 chce iść od początku marca, ale powiedziałam szefowi, zeby mi tego kolesia dał od początku lutego to go przeszkolę co gdzie i jak, żeby mi Sajgonu w papierach nie zrobił, dzięki temu będzie mi w lutym nieco łatwiej
Cześć Fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie jak się dzisiaj czujesz?
Ciekawe czy Lamiav wróciła do domku.
Fifka na L4 chce iść od początku marca, ale powiedziałam szefowi, zeby mi tego kolesia dał od początku lutego to go przeszkolę co gdzie i jak, żeby mi Sajgonu w papierach nie zrobił, dzięki temu będzie mi w lutym nieco łatwiej
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lamiav wczoraj pisałą na forum ze już w domu jest ale odpoczywa... i ze dzisiaj się odezwie i opowie wiec czekamy!
A ja czuje sie dobrze, brzyszek pobolewa jak na @ ale skurczy nie mam więc jest dobrze ;-)
A ja czuje sie dobrze, brzyszek pobolewa jak na @ ale skurczy nie mam więc jest dobrze ;-)
zafasolkujęodzaraz
No to leż ładnie w wyrku i obserwuj pępkiem sufit ;-)
A ja za to dzisiaj nie umiem znaleźć sobie miejsca do siedzenia, każda pozycja mi przeszkadza:-(
A ja za to dzisiaj nie umiem znaleźć sobie miejsca do siedzenia, każda pozycja mi przeszkadza:-(
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
bo już i brzuszek kochana masz pewnie większy... ja teraz z kolei lezeć nie mam jak... bo ciągle nie wygodnie... brzuch wielki już
zafasolkujęodzaraz
no mam większy - coraz większy :-) najgorsze jest przekręcanie się w nocy z boku na bok, a tu jeszcze zostało prawie 4 miesiące
reklama
Ael- Przecież piękna Kobietka jesteś :-)
Haha nie no uśmiałam się XD
Siemka z rana :-)
Już sierotki z siebie nie robi? To dobrze, szkoda Twoich nerwów. Mnie wczoraj Paweł wieczorem wkurzył zdrowo, wyjechał mi że go czasem za bardzo krytykuje. Odparłam, że chyba jest za co.
No ale soooorry, jak większość swojego życia spędziło się w wojsku i przy grach komputerowych, to chyba pojęcie o prowadzeniu domu ma się blade, a mamuśka go wielu rzeczy nie nauczyła. I teraz się głupio dziwi, że mam do niego czasem pretensje jak coś zrobi. Ale żeby normalnie powiedzieć jak ma co zrobić, jak krowie na rowie to się obrusza i mówi, a że on nie wie jak się to robi. Potem przychodzi i pyta się jak ma to zrobić...
Grrrrrrrrrr kerwa nooo.
Podziel się: