reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mi kazali wziąść dowód osobisty, ostatnie wyniki z moczu i krwi, grupę krwi, kartę ciąży, wynik HBS oraz musiałam mieć druk RMUA

reklama
hej, u mnie kaza zabrac:
  • dowód osobisty
  • ważna legitymacja ubezpieczeniowa (2 m-ce) lub RMUA
  • NIP własny i pracodawcy
  • karta ciąży
ale lekarz kazal mi zabrac tez grupe krwi moja i ojca - ja wezme cala teczke z wszytstkimi badaniami i juz a co.

DAGNE OGROMNE GRATULACJE!!!!!:-)
Śliczna dziewczynka:)

To dla przypomnienia kobietki wstawiam obie listy

NASZE WYSTARANE I SZCZĘŚLIWE MAMUSIE :-)

BigChild zaciążona (4c) styczeń 2011 Dominik urodził się 30.09.11 waga 3440, 55cm i 10pkt GRATULUJEMY!!!(N)
Aelreda zaciążona (2c) Luty 2011Wiktorek urodził się 31.10.11 waga 3500, 58 cm i 10pkt GRATULUJEMY!!! (CC)
Lilydelux zaciążona Luty 2011 Juliaurodziła się 2.11.11 waga 3700 i 10pkt GRATULUJEMY!!! (CC)
Ewika zaciążona Luty 2011 Lilianaurodziła się 3.11.11 waga 3000 ,52 cm i 10pkt GRATULUJEMY!!!
Silmiriel zaciążona (1c) Marzec 2011 Dominikaurodziła się 26.12.11 waga 3560, 57cm i 10pkt GRATULUJEMY!!! (N)
Madziaarka zaciążona (9c) Marzec 2011 Brak info ale i tak GRATULUJEMY!!!
Dagne zaciążona (3c) Kwiecień 2011 Kalinkaurodziła się 28.12.11 waga 3750 ,57 cm i pkt GRATULUJEMY!!!
Zobacz załącznik 403620

Ps: Jeżeli pojawiły sie tu informacje których sobie nie życzysz proszę o pw.

Nasze ciężaróweczki

Mineralnakocica zaciążona (1c) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Iwasek zaciążona (8c) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Claudusia ♥ mama aniołka ♥
Ma-gdalena zaciążona (5) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Fiona zaciążona (3) Kwiecień 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Donia zaciążona (14c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Vanilia zaciążona (1c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Soglam ♥ mama aniołka ♥
Paluszek zaciążona (2c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Fifka zaciążona (11c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Lovka zaciążona (3c) Maj 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Atan zaciążona (3c) Czerwiec 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
K&M zaciążona (c) Czerwiec 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
LamiaV zaciążona (3c) Lipiec 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Zafasolkujęodzarazu zaciążona (2c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
Magenta zaciążona (12c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Sleepyhead9996 zaciążona (1c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!chłopczyk
Krucha zaciążona (c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Konstantynopolitanka zaciążona (c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!
Lauraa zaciążona (c) Sierpień 2011 GRATULUJEMY!!!dziewczynka
DziuraWskarpecie ♥ mama aniołków ♥
Neciuszka zaciążona (3c) Wrzesień 2011 GRATULUJEMY!!!
Kasia Natka zaciążona (6c) Wrzesień 2011 GRATULUJEMY!!!
Nalaa zaciążona (c) Wrzesień 2011 GRATULUJEMY!!!
Martoocha ♥ mama aniołka ♥

Ps: Jeżeli pojawiły sie tu informacje których sobie nie życzysz proszę o pw.

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki

Dzis byłam na USG kontrolnym i Remi dalej jest ułozony posladkowo.Ma juz 3100kg i jutro ide do szpitala na cały dzien i beda mi go prubowac obrucic z tym ze sa małe szanse ze sie uda bo jest juz za duzy ale lekarz ma nadzieje bo zawsze mozna sprobowac.

Druga opcja jest taka jak by sie nie udało beda mi miezyc miednice czy uda sie urodzic posladkowo i jak miednica bedzie za mała to trzecia opcja jest cc wiec jutro wszystko sie okaze.

Juz o 8 rano mam byc w szpitalu rrrr jak ja nie lubie wczesniej rano wstawac.

Iwasku dagne urodziła dizewcyznke która mierzy 7cm? Bładzik sie wkradł :)

Fiona: Ja bym nie ryzykowała z porodem naturalnym nawet jakby z miednica było ok a jak utknie główka? Ja bym CC chciała.

Fiona to trzymam kciuki żeby się udało! Lepiej żeby maluszek się przekręcił ,łatwiej by Ci było urodzić

hahah po sniadanku jestem a zjadam cyferki:)
Dzięki Mineralka:-)

ja już w domu, zwolniłam sie bo juz nie mogłam wysiedzieć na tyłku i kręgosłup mnie bolal,

odebrałam paczuszki i jestem zachwycona,

fiona: o żeby się udało obrócić twojego małego bo podobno bolesny poród pośladkowy, ale nie wiem czy to prawda.
trzymam kciuki żeby sie udało

Ciekawe jak tam Atan i fasolka u gina,
magdalena : jak kupisz wózek to się chwal bo sama jestem ciekawa, :-)

Lamia to dawaj fotki ,my tez nacieszymy oczeta:D
A ja się pochwalę naszym kącikiem:) Bez ślicznych rysuneczków co prawda ale czekam na karuzelę z projektorem więc Igorek będzie miał na suficie kolorowe gwiazdki
DSC00147.jpgDSC00148.jpgDSC00015.jpg

Oczywiście jak wyjęłam mate do prania kiciek stwierdził że to idealne dla niego! :-D
Zresztą do łóżeczka tez sie przymierza . Walczę z futrzakiem na wszelkie sposoby:-)

Ostatnia edycja:
iwasek: fajnie , że już masz ustawiony kącik dzidziusia, ja też będę maiala tylko kącik, ale twój kotek naprawdę sliczny, aż sie chce go poprzytulać :-)

oki zaraz zrobię fotki

reklama
Do góry