reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a dobrze zjadlam wlasnie bulke i salatke ;-)
a mezulek wrocil z pracy wczesniej wiec znikam spedzic z nim troszke czasu i moze jakis film obejrzec ;-)
buziaki narazie kochane ;-)

reklama
Pyscek, to może ja pozytywne II kreseczkowe fluidy wyślę :-) U mnie testy owulacyjne w terminie wskazanym przez kalendarz cyklu testy owulacyjne wyszły negatywnie, więc na pewno Wam wszystkim, które tak bardzo pragniecie Malutkich Ludzi uda się!

Fifka dobrze, że nie musiałaś zostać w szpitalu, współczuje tylko zwiększenia dawki fenoterolu :eek: bo ja źle znoszę moja minimalną dawkę a co dopiero taką jak Twoja i teraz jeszcze więcej... :eek:

Ael ale wystroiłaś swojego lovelasa :-) jak zwykle jestem zachwycona!!

Pyscku dobrze, że wróciłaś!! Z nami zawsze cieplej <przytul>

No a ja już po wizycie...! Ginek najpierw spojrzał na wyniki z połówkowego i mówi: termin na 21.01 zobaczymy jak jest w rzeczywistości! Zbadał mnie ginekologicznie a potem USG! Powiedział, że główka jest baaardzo nisko już i poród na pewno będzie dużo wcześniej! Mówię mu, że oby tylko nie w tym roku jeszcze to się zaśmiał i powiedział, że jak nie chce w tym roku to bezwzględnie leżeć (powtórzył to chyba z 3 razy) nno i kazał się zgłosić z torbami do szpitala 05.01!! :szok: jak to usłyszałam to aż serce zaczęło mi szybciej bić i naprawdę się zestresowałam, ze to już praktycznie tydzień!!!!!!!! :szok: Na koniec dodał tylko, że ma nadzieję, że dotrzymam do tego 5. Jeszcze dla żartów zapytałam czy sylwester muszę spędzić w domu to się śmiał i powiedział, że kankana na moim miejscu by nie tańczył, chyba że po 24 :-D

Tak więc jednocześnie postanowiliśmy, że jutro na 100% jedziemy po wózeczek!! Dziś po wizycie już było za późno bo zamknięte już o tej porze.

Magdalena to super wieści!! Ja sie dzisiaj z moim M śmiałam ze po 24 w sylwestra też będę tańczyć kankana :-D

A co do leków to pewnie wytrwam z nimi do początku stycznia i je odstawie... a później niech się dzieję co chce... mam teraz kontrolować tylko swój puls i zgłaszać się jeśli przekroczy 120...

No ale powiem Wam, że do tej pory spływała po mnie ta cała sprawa z porodem a dziś się dosłownie przeraziłam... co prawda uspokoiłam się już na chwilę obecną ale jednak troszkę więcej myślę o tym co mnie czeka... :-p

reklama
Do góry