reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Laura gratuluję!!!!!!
Magda chyba 10 dziewczynek na 5 chłopaków (mowa o zapakowanych kobitkach) No i niespodzianka Sil
Kurcze ciekawe co z nią... ona już sporo po terminie jest...
Magda chyba 10 dziewczynek na 5 chłopaków (mowa o zapakowanych kobitkach) No i niespodzianka Sil
Kurcze ciekawe co z nią... ona już sporo po terminie jest...
no właśnie, ma ktoś kontakt z Sil , co z nią się dzieje ? Moze właśnie rodzi kto wie , na święta by już miaął swojego maluszka ;-)
laura: ty się nie smiej, moja mama móiwła że oglądała jakiś program dokumentalny, gdzie naukowcy właśnie tak przewidują że w którymś tam roku to chłopów będzie na palcach można liczyć i że rodzi się ileś razy więcej dziewczynek teraz
A co myślicie o imieniu Adriana ?? jak to skracac do małego dzidziusia ?
laura: ty się nie smiej, moja mama móiwła że oglądała jakiś program dokumentalny, gdzie naukowcy właśnie tak przewidują że w którymś tam roku to chłopów będzie na palcach można liczyć i że rodzi się ileś razy więcej dziewczynek teraz
A co myślicie o imieniu Adriana ?? jak to skracac do małego dzidziusia ?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Poprawka 6 chłopaków (bo Sleppy ostatnio dowiedziała się ze ma chłopca) No i razem z Dziewczynką Lurki - 10!
Laura ogóle przed świetami jakoś cichutko się robi, ale spokojnie! Odżyje na pewno w styczniu jak jedna po drugiej będzie już rodzić
Laura ogóle przed świetami jakoś cichutko się robi, ale spokojnie! Odżyje na pewno w styczniu jak jedna po drugiej będzie już rodzić
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Haha ja jestem Emilia
Lamiav znajdziemy czas, nie martw się! Ja na pewno! a rozpakowuję sie jeszcze Lovka
Lamiav znajdziemy czas, nie martw się! Ja na pewno! a rozpakowuję sie jeszcze Lovka
Podziel się: