reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
U mnie też śnieg pada! Małż mył okna i ja zapuściłam RMF FM ŚWIĘTA i aż miło się zrobiło :-)
A ja dziś na 8 do spowiedzi pojechałam i mam już na szczęście za sobą a szybko poszło! Nie chciało mi się iść po południu bo ludu na pewno będzie co nie miara a nawet nie liczyłabym, że jakiś mocherowy beret mnie przepuści... :-)
A ja dziś na 8 do spowiedzi pojechałam i mam już na szczęście za sobą a szybko poszło! Nie chciało mi się iść po południu bo ludu na pewno będzie co nie miara a nawet nie liczyłabym, że jakiś mocherowy beret mnie przepuści... :-)
M
mineralnakocica
Gość
Idę z psiakiem na dwór bo ten wariat nigdy sniegu nie widział a pozatym musze sie zrelaksowac bo zwariuje z ta wariatką
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Neciuszka u mnie narazie bździ takie niewiadomo co, jak się zrobi trochę bardziej biało, to ci mmsem podeśle trochę
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
U mnie sypie niesamowicie!
Mineralna ja właśnie przed chwilą byłam z moją sunią! Co prawda widziała śnieg w tamtym roku ale była jeszcze malutka to może nie pamięta! W każdym bądź razie jak teraz wystrzeliła na dwór to myślałam, że sobie nogi połamie
biegała jak wariatka, wszystkie patyki z ziemi pozbierała i biegała z nimi! Dosłownie nie wiedziała co z sobą zrobić ze szczęścia
niestety nie może być za długo bo ma chore oczęta i wolę, żeby ich nie przewiewała.
Chociaż i tak już jest dziś lepiej, smaruje jej maścią NEOMECYNA rano i wieczorem i dziś już jest poprawa.
Mineralna ja właśnie przed chwilą byłam z moją sunią! Co prawda widziała śnieg w tamtym roku ale była jeszcze malutka to może nie pamięta! W każdym bądź razie jak teraz wystrzeliła na dwór to myślałam, że sobie nogi połamie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Chociaż i tak już jest dziś lepiej, smaruje jej maścią NEOMECYNA rano i wieczorem i dziś już jest poprawa.
zafasolkujęodzaraz
Dla mojego psa śnieżna zima to najlepsza pora roku. Bo mój tata ma kupę do odśnieżania, żeby w ogóle wyjechać z posesji, a ona wtedy szaleje pół dnia w zaspach
dziewczyny co proponujecie kupić chłopcu 14 lat, dziewczynce 13 lat , i jakiś mały symboliczny prezent dla starszego barat i zony mojego męża, czy coś razem do domu czy dla każdego oddzielnie, bo dzisiaj chcemy pokupić prezenty
zafasolkujęodzaraz
czy ja to dobrze zrozumiałam?dziewczyny co proponujecie kupić chłopcu 14 lat, dziewczynce 13 lat , i jakiś mały symboliczny prezent dla starszego barat i zony mojego męża, czy coś razem do domu czy dla każdego oddzielnie, bo dzisiaj chcemy pokupić prezenty
edytuj hyhyhy ok dotarło do mnie co czytam, ale hahaahhahahah az mi się śmiać z siebie chce ahhahaha
dla dzieci jakąś gre, a dla brata męża i jego małzonki ja kupiłam słodycze i jakąś fajną herbatke
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Ja zgłaszam tyż śnieg u mnie! Za godzinę idziemy na spacer z młodym , pierwszy raz śnieg zobaczy![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A dla ciężarówek, wejdzie tutaj na stronę Pampersa Kupony rabatowe ściągnijcie sobie kupon rabatowy na paczkę Pampers Premium w rozmiarze 1 lub 2 do wykorzystania w Carfeurze. Kupon obniża cenę o 10 %, ale to i tak zawsze coś. To są te nowe Pampersy białe, z siateczką i bardzo sobie je chwalę.
Ja zgłaszam tyż śnieg u mnie! Za godzinę idziemy na spacer z młodym , pierwszy raz śnieg zobaczy
A dla ciężarówek, wejdzie tutaj na stronę Pampersa Kupony rabatowe ściągnijcie sobie kupon rabatowy na paczkę Pampers Premium w rozmiarze 1 lub 2 do wykorzystania w Carfeurze. Kupon obniża cenę o 10 %, ale to i tak zawsze coś. To są te nowe Pampersy białe, z siateczką i bardzo sobie je chwalę.
Podziel się: