reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam boze wstaje i co widze snieg padaaaaaaa :szok::eek: juz na sama mysl mi zimnoo

musze sie ubrac spakowac kilka ciuszkow uszykowac reszte by mi w sobote przywiezli by tyle nie dzwigac i chyba pojade do mamy ;-) po szkole rodzenia ;-)

reklama
U mnie też śnieg pada! Małż mył okna i ja zapuściłam RMF FM ŚWIĘTA i aż miło się zrobiło :-)

A ja dziś na 8 do spowiedzi pojechałam i mam już na szczęście za sobą a szybko poszło! Nie chciało mi się iść po południu bo ludu na pewno będzie co nie miara a nawet nie liczyłabym, że jakiś mocherowy beret mnie przepuści... :-)

U mnie sypie niesamowicie!

Mineralna ja właśnie przed chwilą byłam z moją sunią! Co prawda widziała śnieg w tamtym roku ale była jeszcze malutka to może nie pamięta! W każdym bądź razie jak teraz wystrzeliła na dwór to myślałam, że sobie nogi połamie:-D biegała jak wariatka, wszystkie patyki z ziemi pozbierała i biegała z nimi! Dosłownie nie wiedziała co z sobą zrobić ze szczęścia :-D niestety nie może być za długo bo ma chore oczęta i wolę, żeby ich nie przewiewała.
Chociaż i tak już jest dziś lepiej, smaruje jej maścią NEOMECYNA rano i wieczorem i dziś już jest poprawa.

dziewczyny co proponujecie kupić chłopcu 14 lat, dziewczynce 13 lat , i jakiś mały symboliczny prezent dla starszego barat i zony mojego męża, czy coś razem do domu czy dla każdego oddzielnie, bo dzisiaj chcemy pokupić prezenty

dziewczyny co proponujecie kupić chłopcu 14 lat, dziewczynce 13 lat , i jakiś mały symboliczny prezent dla starszego barat i zony mojego męża, czy coś razem do domu czy dla każdego oddzielnie, bo dzisiaj chcemy pokupić prezenty
czy ja to dobrze zrozumiałam?

edytuj hyhyhy ok dotarło do mnie co czytam, ale hahaahhahahah az mi się śmiać z siebie chce ahhahaha
dla dzieci jakąś gre, a dla brata męża i jego małzonki ja kupiłam słodycze i jakąś fajną herbatke

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Ja zgłaszam tyż śnieg u mnie! Za godzinę idziemy na spacer z młodym , pierwszy raz śnieg zobaczy :-D

A dla ciężarówek, wejdzie tutaj na stronę Pampersa Kupony rabatowe ściągnijcie sobie kupon rabatowy na paczkę Pampers Premium w rozmiarze 1 lub 2 do wykorzystania w Carfeurze. Kupon obniża cenę o 10 %, ale to i tak zawsze coś. To są te nowe Pampersy białe, z siateczką i bardzo sobie je chwalę.

Do góry