reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sleepy miałam cc, wiesz fałdka jest po brzuszku ciążowym. Druga sprawa, jeśli masz ładny brzuszek i przed ciążą też to fałda Ci zniknie. I te co będą mieć CC posłuchajcie dobrej rady ciotki: Po cc starajcie się rozruszać dużo, nawet jak będą wam mówić byście się nie forsowały, chodźcie dużo, wietrzcie bliznę, szybciej dojdziecie do siebie.

Fasolka ja miałam podczas mojej cc pytać czy mi nie odessą trochę tłuszczu i nie wytną nadmiaru skóry XD

Ja też byłam idealna do porodu naturalnego, a tu zonk, organizm mój spłatał lekarzom fifgla :-D

AAAAA ja się dziś będę farbić!!! Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio włosy farbowałam :-O

Ostatnia edycja:
hej kobiety, już po badaniu, wiecie co nie sodze się człoweik stresuje to ja wchodze do gabinetu (to była wizyta w szpitalu) a tu przy biurku oprócz mojego gina jakiś młokos siedzi iza sekretarkę robi chyba stażysta,
No ale najpier zrobiła usg, potwierdził ze dziewczynka nawet małą pipeczkę widzieliśmy z mężem, mała zdrowiutka, wszystko prawidłowe, wysoka, wązy 540g , kosć udowa 4,2cm . Mówił że wszystko ładnie się rozwija, ,potem mi badał szyjkę, też dobrze mam ją na 45mm nie wiem czy to standardowo ale grunt że dobrze, a jak mi omdlenia będą dokuczać dalej to mam wizytę 18 stycznia i da mi zwonienie, także mogę juz odetchnąć ze spokojem i się cieszyć na całego :-D
Mała była bardzo ruchliwa i szalała podczas badania co dało się zauważyć na monitorze

I tak trzymać Kwiatuszku:-D
Lamia to super wieści;-) Ciesz się że jeden stażysta! Jak ja idę do szpitala na wizytę zazwyczaj siedzi troje:zawstydzona/y:

reklama
Do góry