reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

iwasek: o kurde to ja bym zwiała jak by tylu ich było :szok:
A własnie czy można sie nie zgodzić jak jest obchód w szpitalu i stażyści zaglądają dla nauki oczywiście nam w podwozie, to czy można powiedzieć zę nie zgadzam sie ???

Ael: ja marzę żeby sie na rudi/mahoń przemalowac o coś takiego mi sie marzy Zobacz załącznik 417856

Ostatnia edycja:
reklama
Ogólnie można ale...nas uczulali ze przy porodzie dobrze jak są bo mają jeszcze "delikatne" podejście i żeby tak od razu ich nie odsyłać. Gdzieś musza nabierać tego doswiadczenia. Tak sobie tłumaczę. Mądry lekarz (jak miałam badanie dwójce kazał wyjść) nie wystawia pacjentki na "widok publiczny" kilku stazystów.

iwasek: o kurde to ja bym zwiała jak by tylu ich było :szok:
A własnie czy można sie nie zgodzić jak jest obchód w szpitalu i stażyści zaglądają dla nauki oczywiście nam w podwozie, to czy można powiedzieć zę nie zgadzam sie ???

Ael: ja marzę żeby sie na rudi/mahoń przemalowac o coś takiego mi sie marzy Zobacz załącznik 417856

Lamia możesz się nie zgodzić to Twoje prawo, a lekarze nie mogą Ci tego prawa odmówić.
Ja już ruda byłam, aż się dziwię, że nie mam zdjęć z tego okresu. Miałam taki marchewkowy wręcz kolor, ale lepszy rudy wyszedł mi jak utleniałam włosy pod blond z ciemnych, to miałam u nasady totalny blond wchodzące w jasny rudy, potem ciemny i końcówki lekko ciemne :-D

Hihi ja oglądam właśnie powtórkę tego programu ;) biedne te plemniczki :-D

Lamia fajnie że wszystko ok :)

Ael nooo jak musisz niech będzie na czarno :p

Fasolka no to masz jak ja ;) długo nie usiedzę w jednym miejscu

fasolka: ach ci mężczyżni są jak dzieci we mgle :-) ja jak cos sie dzieje to też swojemu towarzyszę , idzź, idź i dbaj o swojego chłopa;-)- mam nadzieję ze mu dobrze badania wyjdą i wszystko będzie oki

A ja dzisiaj na obiad robię brokuła z makaronem, filetem i sosem czosnkowym, a co się będę przemęczać ;-)

ael: potrzebna ci pomoc w domu ?? ja się chętnie piszę :tak:

reklama
Do góry