reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
DSC00091.jpgDSC00093.jpgDSC00088.jpg

Mój brzuchal:-D

Witam kobietki :)

Widzę ze tu dzisiaj spokojnie :)
Zdjęcia maluszków śliczne. Wzrusza mnie zawsze widok tych naszych ukrytych skarbów. Cieszę się ze teraz jest możliwość "zobaczenia" kruszynki która się nosi pod serduchem . Teściowa mi opowiadała że jak ona była w ciązy to takich cudów nie było . Nie wiedziała co urodzi i czy dziecko będzie zdrowe. Pomyślałam sobie że dużo nam zdjęto trosk:-)

Muszę Wam powiedzieć że mama mojego szczęścia to naprawdę dobra kobieta. Dostaliśmy dzisiaj cały gar bigosu i zapowiedziała że mam nic nie szykować,wszystko na święta gotowe i dostaniemy do domu. Mam leżeć by Igorek doczekał Nowego Roku.

Ostatnia edycja:
Iwasek piękny brzuszek, ja mam chyba taki sam, choć ciąża młodsza :-)

a teściową masz rzeczywiście godną pozazdroszczenia, moja mamusia przylatuje z Polski w środę żeby nam zrobić święta
:-)
:-)

IWASKU piękny brzusio! Ze mnie się smieją, że mam taki szpiczasty brzuch, że mogłabym się nim przebijać :-p
teściowa też miła...

A ja znów dostaję dzisiaj nerwicy! Tydzień do świąt a u mnie w domu nic nie zrobione! mąż ma w tym tygodniu na popołudniową zmianę więc znając życie nie wyrobi się z tym wszystkim czego ja sobie życzyła żeby było zrobione przed świętami... :-(
w związku z tym żeby nie czuć się taka bezradna idę robić porządek w garderobie (na siedząco oczywiście) będę tylko segregować rzeczy letnie, które można włożyć do worków próżniowych i schować...

Dziękuję jesteście kopchane
:-):-):-)
Ma-g
powiem Ci że ja mam podobnie. Lubię mieć wszystko tak jak zaplanuję ale wiesz co...mam WYWALONE na to czego nie zrobię. Najważniejszy jest lokator mojego brzusia:) Nic się nie stanie jak nie posprzątam..nie umyję...nie ułożę. Zdążę to zrobić po porodzie. Naprawdę takie podejście pomaga i uspokaja.

choinka zrobiona film obejrzany pazurki pomalowane na swieta ;-) a teraz schnie lakier ;-) jak wyschnie kolacyjke zrobie i wrzuce wam zdjecia choinki ;-)

iwasku bombowy brzuszek czekalam na zdjecie sliczniusi domek igorka ;-)

kwiatuszku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mili~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Iwasku piękny brzuszek! Jejku jak my wszystkie rośniemy! :laugh2: Jak na drożdżach! :tak:

Atanku
ja jutro też muszę męża z molestować zeby ubrać choinkę! Też bym chciała już mieć taką świąteczna atmosferę w domu :-)

reklama
znów mnie olały ... :confused2:

Kobietki ja na jakiś czas uciekam z forum, odezwę się o Was przed świętami aby złożyć życzonka. A następnym razem ... nie wiem kiedy ... Buziole wielkie :*

Do góry