reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasku cioootka, cudny brzuchol! A i z tego co widzę, masz Igorka wysoko, to się martwić nie musisz. Może dotrwasz do stycznia :-)

A tak poza tym ciężarówki, mi jeszcze pasek ciążowy nie zniknął a to prawie 7 tygodni minęło od porodu :-)
Tak poza tym porobiłam takie ładne zdjęcia młodego i tatusia, gdy go trzymał na rękach a Wiktor do taty się tak wtulił &)

Żabolku jeszcze nie dawałam, może gdzieś koło północy. Teraz czekam aż nam młody się przebudzi by go w końcu wykąpać.

Edit dla pyscka: aaa już ładuje!

Iwasku...cudowny brzusio, masz buziaka dla Igorka od ciotki :*:*:* muaaaa

Atan...no piekna choineczka, odwalilyscie kawal dobrej roboty z bratanica!:-)

to teraz moja choinka i ciasteczka, ktore srednio wygladaja ale moj M powiedzial, ze sa najpiekniejsze na swiecie i jakos mi sie milo zrobilo, sam zjadl juz chyba z 10 :-):rofl2: Zdjęcie0996.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0990.jpg
    Zdjęcie0990.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Iwasku cioootka, cudny brzuchol! A i z tego co widzę, masz Igorka wysoko, to się martwić nie musisz. Może dotrwasz do stycznia :-)

A tak poza tym ciężarówki, mi jeszcze pasek ciążowy nie zniknął a to prawie 7 tygodni minęło od porodu :-)
Tak poza tym porobiłam takie ładne zdjęcia młodego i tatusia, gdy go trzymał na rękach a Wiktor do taty się tak wtulił &)

No obyś miała rację kobiałko:D
Pyscku a gdzie Ty się kochana będziesz ukrywała:) Z nami weselej;-)

Atan śliczna choinka :tak: Ja sobie darowałam ubieranie swojej bo to gigant i kupimy taka malutką żywą .
Milia dziękujemy bardzo!:-) A ciacho chętnie bym pogkradła:-D

Iwasku wiem kochana że z Wami weselej, ale muszę zrobić sobie przerwę aby nie myśleć o fasolkach, bo jak zajmuję się czymś to nie myślę a jak wejdę do Was to albo widzę brzuszki, fluidki itd... i robi mi się smutno i zaczynam myśleć, a jak narazie muszę przestać .. ten cykl obserwuję i staranka zawieszam na jakiś czas ... ale jak by któraś z Was rodziła poproszę o smska będę trzymać kciukasy za szczęśliwe i szybkie rozwiązanie :tak:

reklama
Do góry