reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam nik nie tesknił nikt nie pyta gdzie zdjecie brzuszka co tygodniowego ? nikt no po prostu bunt ;-(

Właśnie wróciłam od nowej ginekolog. W ogóle na początku zaszłam to myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok... jak przejechałam kolejka była nieziemska... siedziały kobiety poumawiane na 15 a ja byłam na 16.45... byłam gotowa stać i wracać do domu... ale na szczęście przyjęła mnie wcześniej. (w końcu miałam umówioną prywatną wizytę) i powiem wam ze jestem mega zadowolona! :tak:

Zbadała mnie, zrobiła posiew z pochwy, zmieniła leki... dała całą masę badań. (oczy robiła jak co raz odpowiedziałam "nie" jak pytała o to co robiła moja lekarz... :szok: Powiedziała ze damy radę wytrzymać do stycznia bez problemu i żebym się nie stresowała. Powiedziała ze moje problemu z zębami mogą być przyczyną problemów z ciąża :eek: i żebym piła wapno codziennie. Zmniejszyła mi dawkę tego durnego leku na walenie serca... i dała za to BUSTOPAN i LUTEINĘ do pochwy. W poniedziałek idę znowu i będe miała wyniki posiewu :tak:

Aaa no i KTG mam robić w szpitalu raz w tygodniu.

Atanku czekamy czekamy!!! Dawaj fotkę!! :tak:

Aelku
my w ten sposób okazujemy swoje uczucia do siebie :-D

Zobacz załącznik 416692Zobacz załącznik 416693Zobacz załącznik 416694Zobacz załącznik 416695Zobacz załącznik 416696Zobacz załącznik 416697Zobacz załącznik 416698 na pierwszym zdjeciu widac gdzie sie wypina Amelka ;-)
Dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~prosto z brzuszka;-)

a ja dzis w szkole rodzenia byla mowilismy o porodzie ;-) i uczylismy sie oddychac..

A i ona będzie odbierała mi już poród w szpitalu bo ją dzisiaj prosiłam :tak:

Netka lepiej późno niż wcale... powiedziała ze sporo moich problemów to efekt zaniedbania...

Atanku jak zwykle piękny brzuszek! :*

necia dziekuje za witaminki ;-) ide se cos do jedzenia zrobic zglodnialam ;-)

fifka super ze trafilas w dobre rece lepiej poznio niz wcale ;-) fajnie ja niewiem kto mi bedzie porod odbieral ;-)

reklama
Do góry