reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A mnie zaraz coś trafi :crazy: Chciałam zamówić u jednego gościa i łóżeczko i pościel... ale jak są fajne i niedrogie pościele to łóżeczka nie mają.... a jak odwrotnie to pościele ceny mają kosmiczne :szok::szok:

Chyba będę musiała oddzielnie zamówić i dwa razy za wysyłkę zapłacić :baffled:

reklama
no niestety cos z moim gg nie tak..
niemoze sie zaladowac...caly czas kuleczko sie kreci do zalogowania.

współczuje fifka.

a ja niemam na nic sily...

Ma-g uśmiałam się z tej panci w sklepie :-D:-D A tu widzę szał zakupów w toku:-) Fifka a może warto zadzwonić do takiego allegrowicza i zapytać czy będzie miał w najbliższym czasie . Faktycznie szkoda wydawać dwa razy kasę . Możesz tez spróbować poszukać gdzieś blisko i odebrać osobiście jedną z tych rzeczy.
Ja się cieszę że już mam wszystko i spokojnie czekam ;-)
Naszykowałam dzisiaj to co ma mi moje szczęście przywieść na wyjście ze szpitala . Mogę spokojnie stwierdzić że jestem ready :-)

IWASKU ja właśnie też muszę naszykować! Tzn dla małego ubranka już naszykowałam ale jeszcze wszystko inne. tzn kocyk, który ma zabrać i rzeczy dla mnie! No i tak planuję jutro żebyśmy poszli popróbować wpinać fotelik w samochodzie bo jeszcze tego nie robiliśmy :-p

Ja w ogóle nastawiłam się teraz na te zakupy i... teraz siedzę dosłownie załamana... :zawstydzona/y: Za same akcesoria dla mnie i dziecka plus łóżeczko z kołderką i podusią i 2x pościelą wydałam 1000zł... do 15 musimy ubezpieczyć auto plus przegląd jakieś 400-500zł... a gdzie jeszcze życie rachunki i święta :szok: idę bank obrobić normalnie....

Aha a jutro dentysta (60zł plomba) i wieczorem lekarz 100zł...

My mamy nosidełko i spokojnie kilka miesięcy będziemy w nim wozić maluszka. Kurcze ja mam dwie torby (nie są duże);-)jedna dla mnie jedna dla niunia. Tak będzie wygodniej

Wiadomo co z Sil?

Ostatnia edycja:
Fifcia no niestety znam ten ból... :/ ja jeszcze muszę w tym miesiącu obkupić mojego małża, tzn. muszę mu kupić jakieś buty zimowe ale takie eleganckie do garnituru bo musi mieć i na święta i potem już na chrzciny, musimy jeszcze tłumik w samochodzie wymienić no i prezenty...

IWASKU ja mam też dwie torby, tak jak piszesz tak wygodnie ale nawet jakbym chciała to do swojej już nic nie zmieszczę! I tak się ledwo zapina... :-p
A co do fotelika to ja też mam takie nosidełko od 0kg do 13kg ale mimo wszystko musimy poćwiczyć wpinanie.

Ma-g bo to się tak wydaje że kilka rzeczy ale jak się zbierze wszystko to troche tego jest. Zresztą co szpital to inne wymagania.

Hehehe ale ile radości daje takie ćwiczenie:-D Człowiek sobie uświadamia że jeszcze troszke i zmieni się jego życie,priorytety. Ostatnio poprawiałam kocyk w łóżeczku i naszła mnie myśl że za kilkanaście dni będzie tam leżał malusi człowiek i wydało mi się to takie nierealne;-)
Jeeeju ale mnie kopie ten mały terrorysta;-) przesłanie -mamuska marsz do łóżka !

Ostatnia edycja:
reklama
No to uciekaj! Ja muszę się troszkę pouczyć bo w ciągu dnia się strasznie obijałam a jeszcze jeden egzamin przede mną... :-(

Do góry