reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja poczułam pierwszego kopniaczka w 19 tygodniu i 4 dniu ciąży :-) spokojnie! U lekarza byłaś i wiesz, że z malutką wszystko w porządku więc teraz tylko cierpliwie czekaj :-) jeszcze będziesz miała dość tych kopniaków! Moje dziecię to się właśnie tak rozpycha, że chyba samo zaraz wyjdzie! Jedną rączką chyba po kości biodrowej czuje jak jeździ i jednoczenia wypycha dupkę z lewej strony nad pępkiem a z prawej wali kolanem albo piętą :-D

reklama
hello ,co tam porabiacie?

fasolka: ja najczęściej czuje jak jestem na pół siedze pół leżę i mam nago na pufie , dzisiaj jakos mój maluszek siedzi cicho juz brzuchem telepałam lekko żeby go obudzić ale nie chce wstawać :-(
czytałam ze trzeba coś słodkiego zjeść i odczekać troszke to dzidzius sie obudzi

Kobiety wybrałam sobie takie łóżeczko co myślicie ?- jestem zdecydowana na nie na 70%, bo jeszczze chce zobaczyć u mnie w mieście na żywo jakie są ale jak nic nie będzie to własnie to
http://allegro.pl/lozeczko-bukowe-wycinane-serca-darland-i1967458919.html

Ostatnia edycja:
ja mam takie ale skladane bedzie w styczniu po polozeniu paneli
1979860274

i do tego komode
1978598841

Śliczne łóżeczka! Ja łóżeczko mam takie jak Atan :-D

Zafasolkuję tak musisz się teraz doszukiwać ruchów poniżej pępka :tak: Dno macicy to "górna część" macicy

Magdalena dzieki, ale już zamówiłam u innego sprzedawcy :tak:

Boże... wydałam 450zł... a gdzie jeszcze łożeczko, materac, i pościel... a no i wanienka... a tak poza tym już wszytko mam :tak: i dla siebie i dziecka!

reklama
Do góry